A- A+
Στον αέρα του διαδικτύου το νέο διαδραστικό site της ΕΑΤ για φθηνά δάνεια

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας δίνοντας σε όλες τις επιχειρήσεις πρόσβασης στα εργαλεία χρηματοδότησης που προσφέρει.

Μέσω της ιστοσελίδας www.hdb.gr όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης για τα προγράμματα και τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Η νέα ιστοσελίδα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για την άμεση και λειτουργική επικοινωνία των ενδιαφερομένων με τα στελέχη της HDB.

Ταυτόχρονα ενημερώνει για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις λεπτομέρειες, τις προθεσμίες και τις διαδικασίες υλοποίησης κάθε προγράμματος ξεχωριστά.

Διαρκής ανανέωση

Η ιστοσελίδα θα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση, με ειδήσεις, πληροφορίες, διοικητικές και νομοθετικές εξελίξεις ώστε να αποτελέσει έναν ακόμη δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας με την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα της χώρας.

Η Hellenic Development Bank - HDB λειτουργεί πλέον ως λειτουργικός συνδετικός κρίκος στον οικονομικό κύκλο της χρηματοδότησης μεταξύ της μικρομεσαίας επιχείρησης και της τράπεζας, αναλαμβάνοντας εκείνο το μέρος του επιχειρηματικού κίνδυνου της μικρομεσαίας επιχείρησης που δεν αναλαμβάνει η τράπεζα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο συμπληρωματικός αυτός ρόλος στην λειτουργία του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού συστήματος, την καθιερώνει ως θεσμό αναφοράς για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Δείτε τη νέα ιστοσελίδα