A- A+
Στον «αέρα» του διαδικτύου το e-shop του Σκλαβενίτη - Όλα τα online σούπερ μάρκετ

Στον αέρα του ελληνικού διαδικτύου είναι εδώ και λίγες ώρες το e-shop των σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, που κάνει δυναμικό μπάσιμο στις online αγορές.

Μέχρι σήμερα οι πελάτες της αλυσίδας που ήθελαν να παραγγείλουν online καλούνταν να χρησιμοποιήσουν πλατφόρμες τρίτων (πχ. e-food) για τις ηλεκτρονικές τους παραγγελίες.

Ωστόσο, με την ενεργοποίηση του www.sklavenitis.gr, οι καταλωτές μπορούν να κάνουν τις παραγγαλίες τους online και να τις παραλαμβάνουν στην πόρτα τους.

Σύντομα μάλιστα αναμένεται να ενεργοποιηθεί και η αντίστοιχη υπηρεσία παραλαβής από το κατάστημα.

Ποιους εξυπηρετεί το νέο e-shop

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετείται το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Πολύ σύντομα, θα καλύπτονται και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 07:00 έως τις 23:00.

Στο eMarket θα βρείτε όλες τις Κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης εκτός από είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.).

Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket.

Για αγορές από 30€ και άνω, η αποστολή είναι Δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€, υπάρχει χρέωση 2€ - 6€, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής μας έως τον τόπο παράδοσης.

ADVERTISEMENT

Τα online σούπερ μάρκετ

Το e-shop του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ διευρύνει τις επιλογές των καταναλωτών για online παραγγελίες από σούπερ μάρκετ.

Σήμερα, αρκετές αλυσίδες δίνουν τη δυνατότητα για απευθείας online αγορά και παράδοση στο σπίτι ή παραλαβή από το κατάστημα.

Πρόκειται για τα ακόλουθα σούπερ μάρκετ:

  • AB Market

Κάνει αποστολές σε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούνται από τα καταστήματα της αλυσίδας. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται δωρεάν, ενώ πλέον υπάρχει και η δυνατότητα online παραγγελίας με παραλαβή από συγκεκριμένα καταστήματα.

Κάντε τις αγορές σας εδώ


  • E-Fresh

Εξυπηρετεί το λεκανοπέδιο Αττικής. Το κατώτερο όριο για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας είναι τα 25 ευρώ.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται σε 3 ευρώ για παραγγελίες έως 55 ευρώ, ενώ δεν χρεώνονται έξοδα μεταφοράς για μεγαλύτερης αξίας παραγγελίες.

Κάντε τις αγορές σας εδώ


  • Κρητικός

Εξυπηρετεί το λεκανοπέδιο Αττικής, τη Θεσσαλονίκη (Συκιές), το Ηράκλειο Κρήτης, την Κόρινθο, το Ναύπλιο και την Λάρισα.

Τα μεταφορικά είναι 5 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ και δωρεάν για μεγαλύτερες παραγγελίες.

Κάντε τις αγορές σας εδώ


  • My Market

Εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο και Ιωάννινα υπάρχει χρέωση μεταφορικών 2 ευρώ για παραγγελίες από 25,01€ έως 58,99€ και δωρεάν μεταφορικά για μεγαλύτερες παραγγελίες.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχει χρέωση μεταφορικών 4€ για παραγγελίες από 25,01€ έως 79,99€ και δωρεάν μεταφορά για μεγαλύτερες παραγγελίες.

Κάντε τις αγορές σας εδώ


  • Θανόπουλος

Εξυπηρετεί τα βόρεια και τα νότια προάστια της Αθήνας, ενώ υπάρχει χρέωση για μεταφορικά.

Κάντε τις αγορές σας εδώ


  • Μασούτης

Εξυπηρετεί 45 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και ελάχιστη παραγγελία τα 40 ευρώ, μπορείτε να παραλάβετε τα ψώνια είτε στο σπίτι σας ή έξω από ένα κατάστημα της αλυσίδας.

Κάντε τις αγορές σας εδώ

  • MARKET IN

Εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος του νομού Αττικής κσι το ελάχιστο όριο παραγγελίας ορίζεται στο ποσό των 40 ευρώ χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Κάντε τις αγορές σας εδώ