A- A+
Στο 10% από την Παρασκευή 5/2 η μόνιμη επιβράβευση της πιστωτικής κάρτας Reward για ψώνια στα attica

Μειώνεται από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου η επιβράβευση της πιστωτικής κάρτας Reward World Mastercad που εκδίδει η Eurobank σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα attica.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το Moneyonline, από τις 5 Φεβρουαρίου 2021 το ποσοστό μόνιμης επιβράβευσης στα πολυκαταστήματα attica με τη συγκεκριμένη κάρτα έπεσε από το 13% στο 10%.

Παρά τη μείωση πάντως παραμένει το υψηλότερο ποσοστό ανταμοιβής μεταξύ όλων των πιστωτικών καρτών και ισχύει όλο το χρόνο.

Επιπλέον, μειώνεται από 2% σε 1% το ποσοστό επιβράβευσης για αγορές σε όλες τις άλλες επιχειρήσεις.

Η εξαργύρωση γίνεται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica.

Οι κάρτες με τη μεγαλύτερη επιβράβευση

Σε γενικές γραμμές τα βασικά προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών (Bonus, Επιστροφή, go4more, yellow) προσφέρουν επιβράβευση που διαμορφώνεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων μεταξύ 0,80% και 2%.

Κατά καιρούς υπάρχουν προσφορές με σημαντικά μεγαλύτερο όφελος, πχ. 20%, ωστόσο ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, μεγαλύτερα ποσοστά επιβράβευσης προσφέρουν για αγορές σε επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Έχουν ωστόσο το πλεονέκτημα ότι η εξαργύρωση της ανταμοιβής γίνεται σε πλειάδα επιχειρήσεων, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κατόχου της κάρτας.