A- A+
Στο 10% από 5/2 η επιβράβευση για αγορές στα attica με την κάρτα Reward World Mastercard

Λίγες ημέρες για αγορές με κέρδος 13% στα πολυκαταστήματα attica έχουν στη διάθεσή τους οι κάτοχοι των καρτών Reward World Mastercard της Eurobank.

Κι αυτό διότι από τις 5 Φεβρουαρίου 2021 το ποσοστό αυτό θα πέσει από το 13% στο 10% για κάθε αγορά που θα πραγματοποιείτε με την κάρτα αυτή στα attica.

Παραμένει πάντως και μετά τη μείωση αυτή, το υψηλότερο ποσοστό επιβράβευσης, μεταξύ όλων των καρτών στην ελληνική αγορά.

Οι κάρτες με τη μεγαλύτερη επιβράβευση

Σε γενικές γραμμές τα βασικά προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών (Bonus, Επιστροφή, go4more, yellow) προσφέρουν επιβράβευση που διαμορφώνεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων μεταξύ 0,80% και 2%.

Κατά καιρούς υπάρχουν προσφορές με σημαντικά μεγαλύτερο όφελος, πχ. 20%, ωστόσο ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, μεγαλύτερα ποσοστά επιβράβευσης προσφέρουν για αγορές σε επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Έχουν ωστόσο το πλεονέκτημα ότι η εξαργύρωση της ανταμοιβής γίνεται σε πλειάδα επιχειρήσεων, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κατόχου της κάρτας.

ADVERTISEMENT

Πώς να αυξήσετε το κέρδος

Αν θέλετε να απογειώσετε όμως πραγματικά το όφελός σας από τις συναλλαγές με κάρτες, καλό θα ήταν να ρίξετε μία ματιά και στα λοιπά προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών.

Σε αυτά, το ποσοστό του κέρδους ανά συναλλαγή μπορεί να φτάσει έως και το 13%. Υπάρχει όμως ο εξής περιορισμός:

Η εξαργύρωση της ανταμοιβής σας γίνεται σε ένα στενό εύρος επιχειρήσεων ή ακόμη και σε μία μόνο εταιρεία.

Από την άλλη βέβαια, είναι θετικό πως σε αυτά τα προγράμματα επιβράβευσης έχετε όφελος, που συνήθως διαμορφώνεται σε 1% και σε αγορές εκτός του δικτύου των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

ADVERTISEMENT

Οι καλύτερες κάρτες

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline, τα προγραμματα επιβράβευσης με την πιο γενναιόδωρη ανταμοιβή είναι τα εξής: