A- A+
Σύνταξη με 50 ευρώ το μήνα από την Εμπορική Τράπεζα
Μία νέα ολοκληρωμένη οικογένεια συνταξιοδοτικών λύσεων της Crédit Agricole Life με το όνομα “Σχεδιάζω Σύνταξη” διαθέτει αποκλειστικά η Εμπορική Τράπεζα από τα Καταστήματά της.

Στόχος των προϊόντων είναι η δημιουργία ενός συνταξιοδοτικού κεφαλαίου μέσω συστηματικής αποταμίευσης που ξεκινά από €50 το μήνα και μπορεί να προσαρμόζεται στις εκάστοτε δυνατότητες των πελατών.

Τα νέα προγράμματα “Σχεδιάζω Σύνταξη” είναι δύο και διαφοροποιούνται ανάλογα με το αποταμιευτικό profile των πελατών.

Στην πρώτη λύση “Σχεδιάζω Σύνταξη Εγγυημένα” η δημιουργία του κεφαλαίου γίνεται με σταθερό και εγγυημένο επιτόκιο, ενώ στην δεύτερη λύση “Σχεδιάζω Σύνταξη Αποδοτικά” το κεφάλαιο δημιουργείται από τις αποδόσεις των Αμοιβαίων Κεφαλαίων στα οποία τοποθετούνται τα ασφάλιστρα.

Επιλογή του πελάτη για το ρίσκο

Και τα δύο προγράμματα διακρίνονται για την ευελιξία που παρέχουν στον πελάτη, ο οποίος έχει την ελευθερία να επιλέξει ο ίδιος τη διάρκεια αποταμίευσης και να αυξομειώσει το ασφάλιστρό του.

Επιπλέον, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αναστείλει τις πληρωμές του για το χρονικό διάστημα που πιθανόν να αντιμετωπίσει κάποια οικονομική δυσκολία, ενώ η ασφαλιστική κάλυψη που παρέχουν τα προγράμματα σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας από ασθένεια ή ατύχημα, εξασφαλίζει τη συνέχιση της αποταμίευσης χωρίς επιπτώσεις στη δημιουργία του συνταξιοδοτικού κεφαλαίου.

Το κεφάλαιο αποδίδεται στη λήξη της αποταμίευσης είτε εφάπαξ είτε μετατρέπεται σε σύνταξη ανάλογα με την επιθυμία και τις τότε ανάγκες του πελάτη.

Επιπλέον παροχές υγείας

Τα δύο προγράμματα συνδυάζονται προαιρετικά και με μόνο €10 το μήνα με το πακέτο ιατρικών παροχών “plus στην υγεία”, το οποίο εξασφαλίζει πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παρέχοντας μεταξύ άλλων, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως €200 ετησίως και επείγουσα υγειονομική μεταφορά συνοδεία ιατρών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στο www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.