A- A+
Σύνταξη ή εφάπαξ με το ALPHA Προοπτική - Παραδείγματα
Εφάπαξ ή μηνιαία σύνταξη μπορούν να εξασφαλίσουν οι πελάτες της Alpha Bank μέσω του συνταξιοδοτικού προγράμματος ALPHA Προοπτική. Παραδείγματα.

Το πρόγραμμα αξιοποιήσεως κεφαλαίου Εγγυημένης Αποδόσεως ALPHA Προοπτική - Συνταξιοδοτικό σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την ALPHALIFE Ασφαλιστική Α.Ε.Α.Ζ..

Τι εξασφαλίζει

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα αξιοποιήσεως κεφαλαίου, που προσαρμόζεται στις οικονομικές σας ανάγκες, βοηθώντας εσάς και την οικογένειά σας να εξασφαλίσετε, χωρίς κανένα επενδυτικό κίνδυνο, ένα εγγυημένο κεφαλαίο τη χρονική στιγμή που εσείς επιθυμείτε να εισπράξετε, για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών όπως:

  • Την εξασφάλιση ενός ισόβιου πρόσθετου εισοδήματος κατά την περίοδο της συνταξιοδοτήσεως
  • Την εξασφάλιση ενός εγγυημένου κεφαλαίου για την εκπλήρωση ενός μελλοντικού στόχου

Το κέρδος

Τοποθετώντας ένα εφάπαξ κεφάλαιο στο πρόγραμμα ALPHA Προοπτική εξασφαλίζετε:

  • Εγγυημένη απόδοση για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και επιπλέον κέρδη από τις αποδόσεις των επενδύσεων, ανάλογα με τις συνθήκες τις αγοράς.
  • Ευελιξία στον τρόπο καταβολής του κεφαλαίου στη λήξη μεταξύ πολλών εναλλακτικών, είτε σαν εφάπαξ ποσό, είτε με τη μορφή συντάξεως.

Το εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη εξαρτάται από την ηλικία του ασφαλισμένου, τη διάρκεια του προγράμματος και το ποσό του εφάπαξ ασφαλίστρου.

Παραδείγματα

Για να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, παρατίθενται ύο ενδεικτικά παραδείγματα: