A- A+
Συμφωνία Super League με Ευρωπαϊκή Πίστη για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών
Σε στρατηγική συμφωνία για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, προχώρησαν η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. και η Super League Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης και ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Νίκος Χαλκιόπουλος υπέγραψαν το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από καλύψεις που προσφέρει η «Ευρωπαϊκή Πίστη».

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Πίστη, υποστηρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και επίσημος υποστηρικτής της Super League ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο πρόεδρος της Super League κ. Μώραλης και ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Χαλκιόπουλος, τονίστηκε η σημασία της συγκεκριμένης συνεργασίας για την αρτιότερη ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League.