A- A+
Συμφωνία ΑΧΑ με την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»
Σε συμφωνία συνεργασίας με την κλινική ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η ΑΧΑ Ασφαλιστική, στοχεύοντας στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών και στη διασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων της.

Με τη συμφωνία αυτή διευρύνεται το δίκτυο των συμβεβλημένων με την ΑΧΑ νοσηλευτηρίων, ιδιαίτερα στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας όπου η ΑΧΑ Ασφαλιστική έχει σταθερή παρουσία.

Πλέον, οι κάτοχοι προγραμμάτων νοσοκομειακής περίθαλψης μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Αγίου Λουκά έχοντας απευθείας κάλυψη των δαπανών που θα πραγματοποιήσουν από την ΑΧΑ Ασφαλιστική.

Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι δεν θα επιβαρύνονται με τη δαπάνη του Φ.Π.Α. σε περίπτωση νοσηλείας τους, όπως συμβαίνει σε όλα τα συμβεβλημένα με την ΑΧΑ νοσηλευτήρια.

Η κλινική

Η συνεργασία εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια της ΑΧΑ να παρέχει στους πελάτες της ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή τους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» έχει δυναμικότητα 278 κλινών και βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, καλύπτει όλο το φάσμα των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων και διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό σύγχρονο και πλήρη, ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.