A- A+
Σήμερα η διπλή επιβράβευση στις αγορές με κάρτες Bonus της Alpha Bank - Προλάβετε

Διπλή επιβράβευση στις αγορές τους με κάρτες της Alpha Bank θα έχουν και σήμερα οι κάτοχοι καρτών Bonus της τράπεζας, στο πλαίσιο νέας προσφοράς.

Ειδικότερα, όπως και την Τετάρτη 23/9, έτσι και σήμερα 30/9 κερδίζετε διπλάσιους Bonus πόντους με τις αγορές σας σε πάνω από 4.000 Bonus καταστήματα, φυσικά ή ηλεκτρονικά.

Αυτό σημαίνει ότι η επιβράβευσή σας μπορεί να φτάσει ακόμη και το 3,20% σε κάθε σας αγορά τις συγκεκριμένες ημέρες.

Στις απλές κάρτες Bonus το όφελος είναι το εξής:

  • 8 πόντοι για κάθε 1 ευρώ αγορών στους μεγάλους συνεργάτες
  • 4 πόντοι για κάθε 1 ευρώ στους απλούς συνεργάτες

Στις χρυσές και premium κάρτες το όφελος διαμορφώνεται σε:

  • 16 πόντοι για κάθε 1 ευρώ αγορών στους μεγάλους συνεργάτες
  • 8 πόντοι για κάθε 1 ευρώ στους απλούς συνεργάτες

Εξερευνήστε τις δυνατότητες επιβράβευσης με τα εργαλεία του Moneyonline:

Αλλαγές στην επιβράβευση εκτός δικτύου Bonus

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Οκτωβρίου θα αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού της επιβράβευσης για αγορές σε επιχειρήσεις εκτός του δικτύου Bonus, όταν αυτές γίνονται με χρεωστικές κάρτες.

Συγκεκριμένα, για συναλλαγές με τη χρεωστική σας κάρτα Βοnus σε επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα συλλέγετε 1 πόντο για κάθε 2 ευρώ αγορών σας.

Η αναλογία συλλογής πόντων στις πιστωτικές κάρτες Βοnus παραμένει αμετάβλητη και συνεχίζετε να συγκεντρώνετε 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ αγορών στις μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Κίνδυνος απενεργοποίησης προγράμματος

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που δεν έχετε προβεί σε καμία εξαργύρωση των Βοnus πόντων σας κατά το διάστημα των 2 προηγούμενων ετών, από 1.11.2020 αναστέλλεται η δυνατότητα συλλογής πόντων στις Επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Bonus.

Αυτό θα ισχύσει σε όλες τις κάρτες σας Bonus έως και την πραγματοποίηση μίας νέας εξαργύρωσης με οποιαδήποτε κάρτα Bonus.

Μετά την εξαργύρωσή σας, η συλλογή πόντων στις παραπάνω επιχειρήσεις θα συνεχίζεται κανονικά από όλες τις κάρτες σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξαργύρωση ακόμα και με πολύ λίγους πόντους, καθώς οι προσφορές εξαργύρωσης του Προγράμματος ξεκινούν από τους 500 πόντους.