A- A+
Σε IRIS Online μετονομάζεται το Alpha Quick Transfer - Πληρωμές και με QR Code

Νέα ονομασία και νέες δυνατότητες αποκτά το Alpha Quick Trsanfer της Alpha Bank, η υπηρεσία δωρεάν αποστολής εμβασμάτων έως 500 ευρώ σε οποιαδήποτε τράπεζα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μετονομάζεται σε IRIS Online Payments, χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι στο κομμάτι της μεταφοράς χρημάτων, τόσο προς την Alpha Bank, όσο και προς τις άλλες τράπεζες.

Το νέο μενού στο m-banking της Alpha Bank

Δωρεάν εμβάσματα

Ειδικότερα, οι πελάτες της Alpha Bank μπορούν μέσα από την εφαρμογή να αποστείλουν έως και 500 ευρώ την ημέρα σε άλλους λογαριασμούς, δικούς τους σε άλλη τράπεζα, ή τρίτων σε οποιαδήποτε τράπεζα χωρίς καμία προμήθεια.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να εισάγουν τον αριθμό του κινητού ή το ΑΦΜ του παραλήπτη και τα χρήματα φτάνουν την ίδια στιγμή στο λογαριασμό του.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή λειτουργεί αποκλειστικά μέσω του mobile banking της Alpha Bank και το έμβασμα εκτελείται μόνο αν έχει εγγραφεί και ο παραλήπτης στην υπηρεσία Iris Online Payments.

Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γίνεται άμεσα μέσω των εφαρμογών mobile banking των τραπεζών.


Διαβάστε: Όλες οι χρεώσεις των υπηρεσιών άμεσης μεταφοράς χρημάτων μέσω IRIS ανά τράπεζα


ADVERTISEMENT

Πληρωμές με QR Code

Όπως προαναφέρθηκε, η αναβαθμισμένη υπηρεσία της Alpha Bank δίνει τη δυνατότητα πληρωμών με QR Code.

Ειδικότερα, μπορεί να πληρώσετε με τον τρόπο αυτό, σε online καταστήματα ή άλλους λογαριασμούς, υπό την προϋπόθεση ότι ο παραλήπτης των χρημάτων παρέχει τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών με QR Code.

Αφού εισέλθετε στην υπηρεσία, όπως φαίνεται και στην ακόλουθη φωτογραφία, επιλέγετε IRIS QR Scaning και αυτόματα θα ανοίξει, κατόπιν έγκρισής σας, η φωτογραφική μηχανή του κινητού σας, για την ανάγνωση του QR Code.