A- A+
Προσθήκη συνδικαιούχων σε λογαριασμούς στην Τρ. Πειραιώς μέσω της winbank - Η διαδικασία

Τη δυνατότητα να προσθέτουν συνδικαιούχους σε καταθετικούς τους λογαριασμούς χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, προσφέρει στους πελάτες της η Τράπεζα Πειραιώς.

Η σχετική υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω του e-banking και προϋποθέτει ότι τα οικονομικά σας στοιχεία είναι επικαιροποιημένα στην τράπεζα.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα και online, χωρίς καμία άλλη επικοινωνία με την τράπεζα ή με επίσκεψη σε κατάστημά της.

Οδηγός βήμα-βήμα

Για να προσθέσετε συνδικαιούχο θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα «Οι λογαριασμοί μου» που βρίσκεται στο μενού «Καταθέσεις & Επενδύσεις» στο πάνω μέρος της σελίδας του e-banking.

Στη συνέχεια στο αριστερό μενού «Σχετικές υπηρεσίες» κάνετε κλικ στην τελευταία επιλογή «Προσθήκη Συνδικαιούχου».

Στη σελίδα αυτή ακολουθήστε τις ακόλουθες οδηγίες:

- Πατήστε «Έκδοση Κωδικού» για να λάβετε τον μοναδικό αριθμό που χρειάζεται για τη δημιουργία της αίτησης.

- Κοινοποιήστε τον κωδικό στον νέο συνδικαιούχο που θέλετε να προσθέσετε.

- Αυτόματα θα σταλεί ενημέρωση στους υφιστάμενους δικαιούχους, εφόσον υπάρχουν. Σε επόμενο βήμα της διαδικασίας θα ζητηθεί η αποδοχή τους.

Η κίνηση του νέου δικαιούχου

- Μεταβαίνοντας στην ίδια σελίδα από το δικό του e-banking, ο νέος δικαιούχος θα πρέπει να ξεκινήσει την αίτηση προσθήκης του από την επιλογή «Θέλω να προστεθώ σε λογαριασμό τρίτου», χρησιμοποιώντας τον κωδικό που του δώσατε.

- Θα πρέπει να εισάγει τον συγκεκριμένο κωδικό στο πεδίο που θα του εμφανιστεί με τον τίτλο «Καταχώριση Κωδικού» και να πατήσει ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Εφόσον ο νέος δικαιούχος εκκινήσει την διαδικασία θα λάβετε μήνυμα εσείς και οι υπόλοιποι συνδικαιούχοι εάν υπάρχουν, για να αποδεχθείτε την αίτηση και να ολοκληρωθεί η προσθήκη του νέου δικαιούχου.