A- A+
Προσφορές επιβράβευσης με 10% όφελος λόγω Αγίου Βαλεντίνου από Εθνική και Eurobank

Όφελος 10% σε συγκεκριμένες αγορές με την κάρτα τους θα έχουν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank σε προσφορές που τρέχουν με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με τον τρόπο αυτό οι ερωτευμένοι μπορούν να πάρουν δώρα ή να δειπνήσουν με το ταίρι τους και να κερδίσουν επιπλέον επιβράβευση, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές.

Συγκεκριμένα, οι δύο τράπεζες προσφέρουν στους κατόχους των καρτών τους τα εξής:

  • Εθνική Τράπεζα - go4more

Οι κάτοχοι καρτών της τράπεζας που θα πραγματοποιήσουν αγορές σε οποιαδήποτε επιχείρηση που ανήκει στις κατηγορίες ανθοπωλεία και εστιατόρια θα κερδίζουν 40 πόντους ανά 1 ευρώ.

Το όφελος δηλαδή ανέρχεται σε 10% επί της αξίας κάθε συναλλαγής. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση δεν είναι απαραίτητο να είναι συνεργάτης της τράπεζας.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα γίνουν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, ενώ οι πόντοι θα αποδοθούν στις 6 Μαρτίου.

  • Eurobank - €πιστροφή

Αγορές με €πιστροφή 10% θα μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank τις επόμενες ημέρες στα πολυκαταστήματα attica.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app και για αγορές που θα κάνουν από 10.02.2020 έως και 15.02.2020.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ή να κατεβάσετε την εφαρμογή €πιστροφή app στο κινητό σας μέχρι τις 15.02.2020 και να την συνδέσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Η προσφορά δεν ισχύει για τις online αγορές.