A- A+
Προς ανάκληση οι άδειες των Energa και Hellas Power – Αυτόματα στη ΔΕΗ οι πελάτες τους
Στη ΔΕΗ θα μεταφερθούν άμεσα όλοι οι πελάτες των Energa και Hellas Power, καθώς έλειξε η προθεσμία καταβολής των οφειλών τους στο διαχειριστή του συστήματος (ΔΕΣΜΗΕ). Σε λειτουργία ειδική τηλεφωνική γραμμή.

Όπως ανακοινώθηκε, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 25/1 όλοι οι καταναλωτές που είχαν συμβόλαιο με τους δύο ιδιωτικούς παρόχους, θα μεταφερθούν αυτόματα στη ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ, αντιλαμβανόμενη την εύλογη ανησυχία των πιο πάνω καταναλωτών, για διευκόλυνσή τους και πληρέστερη ενημέρωση, έχει ήδη θέσει σε λειτουργία την ειδική τηλεφωνική γραμμή: 214-214-2000 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Κυριακή, 08:00 – 20:00).

Οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με την όλη διαδικασία, η οποία θα ολοκληρωθεί αυτόματα, χωρίς να αντιληφθούν την οποιαδήποτε αλλαγή στην ηλεκτροδότηση του ακινήτου τους.

Επίσης, οποιοδήποτε ποσό έχουν καταβάλλει έως τώρα, δεν πληρώνεται εκ νέου, συμπεριλαμβανομένου και του τέλος ακινήτων.

ΔΕΗ: Περιθώριο 3 μηνών για αλλαγή παρόχου

Η ΔΕΗ εξέδωσε την Τρίτη ανακοίνωση, σε συνέχεια των ενεργειών που προαναγγέλθηκαν από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και το Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ).

Με αυτήν ενημερώνει τους καταναλωτές τα ακόλουθα:

• Η ΔΕΗ αναλαμβάνει από ώρα 00:01 της Τετάρτης 25/1/2012 την προμήθεια των πελατών των εταιρειών αυτών με ηλεκτρική ενέργεια, ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου.

• Παρέχεται χρονικό διάστημα μέχρι τρεις (3) μήνες, προκειμένου οι καταναλωτές αυτοί να επιλέξουν τον Προμηθευτή της αρεσκείας τους, συμπεριλαμβανομένης και της ΔΕΗ, και να προβούν σε σύναψη σχετικής σύμβασης.

• Για το παραπάνω διάστημα, οι υπόψη καταναλωτές τιμολογούνται, όπως ορίζει ο νόμος, με τα αντίστοιχα δημοσιευμένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Διαβάστε επίσης

* Θρίλερ με τους πελάτες Hellas Power και Energa – ΡΑΕ: Επιστροφή στη ΔΕΗ αν χρειαστεί