A- A+
Προπληρωμένη κάρτα από το ΤΤ - Οδηγός αγοράς
Μία νέα προπληρωμένη κάρτα προσφέρει στους πελάτες του το δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, διευρύνοντας τις επιλογές για αγορές σε POS και online.

Ο λόγος γίνεται για την Prepaid Visa, τη νέα προπληρωμένη κάρτα με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε τις καθημερινές σας αγορές με απόλυτη ασφάλεια και να έχετε τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σας.

Η χρήση της

Η Prepaid Visa γίνεται δεκτή σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Visa στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Χρησιμοποιήστε την σε όλες τις καθημερινές σας αγορές και απαλλαγείτε από το άγχος και τον κίνδυνο να έχετε μαζί σας μετρητά.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις online συναλλαγές σας προσφέροντάς σας απόλυτη ασφάλεια.

Η Prepaid Visa μπορεί να γίνει ένα πρωτότυπο και χρήσιμο δώρο. Φορτίστε την με το ποσό που επιθυμείτε και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ακριβώς αυτό που επιθυμούν. Μπορεί να δοθεί και σε ανηλίκους άνω των 14 ετών.

Φόρτιση / Επαναφόρτιση

Μπορείτε να φορτίσετε την Prepaid Visa με ποσό έως €1.000 κάθε φορά και όταν αυτό μηδενιστεί μπορείτε να την επαναφορτίσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

• Με κατάθεση μετρητών ή μεταφορά από υφιστάμενο λογαριασμό Eurobank
• Μέσω e-banking & EuroPhone Banking
• Μέσω ΑΤΜ (ισχύει μόνο για την πρώτη φόρτιση)

To EuroPhone Banking, η Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Τράπεζας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο στο 21095 55 000 ή στο 801 111 1144 και μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε αφορά στη χρήση της κάρτας σας αλλά και να πραγματοποιείτε οποιαδήποτε τραπεζική σας συναλλαγή.

Δείτε όλες τις προπληρωμένες κάρτες της αγοράς