A- A+
Πρόγραμμα επιβράβευσης για τους καλούς της πελάτες ετοιμάζει η ΔΕΗ - Πώς θα λειτουργεί

Ένα νέο πρόγραμμα πιστότητας και καλούς πελάτες που πληρώνουν εμπρόθεσμα τις οφειλές τους για το ρεύμα που καταναλώνουν ετοιμάζει η ΔΕΗ.

Αντίστοιχα προγράμματα με εκπτώσεις έως 45% σε όσους πληρώνουν στην ώρα τους τους λογαριασμούς τους προσφέρουν και ιδιώτες πάροχοι.

Ήλθε λοιπόν και η ώρα της ΔΕΗ να μπει στο συγκεκριμένο παιχνίδι των προσφορών για πελάτες της με καταναλώσεις άνω των 2.000 kwh.

To Bonus της ΔΕΗ

Πρόκειται για λογαριασμούς μεγάλης αξίας και οι πελάτες της ΔΕΗ έχουν ισχυρό κίνητρο να την εγκαταλείψουν για να έναν πιο φθηνό πάροχο.

Για το λόγο αυτό, στο συγκεκριμένο πελατολόγιο η ΔΕΗ θα κάνει στοχευμένες προσφορές. Επιπλέον, θα εφαρμόσει πρόγραμμα πιστότητας με συλλογή πόντων που θα αντιστοιχούν  σε εκπτώσεις για αγορές προϊόντων σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Θα προσομοιάζει δηλαδή αρκετά με τα προγράμματα των τραπεζών στις κάρτες τους, όπου ο καταναλωτής βάση των αγορών του σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις συγκεντρώνει ευρώ ή πόντους.

Στη συνέχεια μπορεί να τους εξαργυρώσει σε καταστήματα του δικτύου των συνεργατών, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

ADVERTISEMENT

Εκπτωση συνέπειας

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ προσφέρει ήδη 5% έκπτωση στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, εφόσον δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξόφλησή τους.

Παράλληλα, προσφέρει 10 ευρώ έκπτωση για όλους τους πελάτες e-bill, παλαιούς και νέους, που λαμβάνουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους.

Τέλος, έχει καταργήσει την προμήθεια του 1 ευρώ που επιβαλλόταν σε έγχαρτους λογαριασμούς.