A- A+
Πόσα θα κερδίσετε το χρόνο αν φύγετε από τη ΔΕΗ - Online σύγκριση τιμών
Σημαντικά ποσά, που αυξάνονται ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης ρεύματος, μπορούν να κερδίσουν σε ετήσια βάση νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλάζοντας τον πάροχό τους.

Πλέον στην ελληνική αγορά δραστηριοποιείται ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών που προσφέρουν ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ωστόσο, από τις διαφημίσεις τους είναι δύσκολο να αντιθληφθεί κάποιος το τελικό του κέρδος, καθώς τα ποσοστά έκπτωσης δεν εφαρμόζονται στο σύνολο του λογαριασμού, ενώ υπάρχουν κι άλλα έξοδα, όπως τα πάγια που δεν αναφέρονται.

Πόσα κερδίζετε

Σε κάθε περίπτωση η έκπτωση αντιστοιχεί στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώσατε κι όχι στις υπόλοιπες χρεώσεις πχ. υπέρ Δήμου ή ανεξάρητων αρχών, οι οποίες παραμένουν ίδιες.

Παρ΄ όλα αυτά, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά ποσά σε ετήσια βάση.

Για παράδειγμα, το ετήσιο όφελος για ένα μέσο νοικοκυριό που καταναλώνει 1.250 kw ανά τετράμηνο, το όφελος σε ετήσια βάση μπορεί να προσεγγίσει ακόμη και τα 100 ευρώ.

Αντίστοιχα, για μία μέση επιχείρηση με κατανάλωση στο τετράμηνο 2.700 kw, το κέρδος σε ετήσια βάση φτάνει έως και τα 277 ευρώ.

Όσο πιο μεγάλη είναι η κατανάλωση, τόσο περισσότερο είναι και το κέρδος.

Σύγκριση online

Για να μην ψάχνετε τι σας συμφέρει η energy-market δημιούργησε ένα online εργαλείο, μέσω του οποίου μπορείτε να υπολογίσετε το ετήσιο όφελος, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις χρεώσεις που εφαρμόζουν οι εταιρείες.

Επιπλέον, μπορείτε να υποβάλλετε online αίτηση και να μεταφερθείτε στο νέο πάροχο χωρίς να ...κουνηθείτε από τον υπολογιστή σας, καθώς η energy-market αναλαμβάνει για εσάς τα πάντα.

Συγκρίνετε τώρα όλες τις εταιρείες και υπολογίστε το κέρδος σας: