A- A+
Πόσα κερδίζετε πληρώνοντας με κάρτα στο σούπερ μάρκετ - Ως €288 το χρόνο για ένα μέσο νοικοκυριό

Οι κάρτες είναι πλέον το δημοφιλέστερο μέσο πληρωμής στα σούπερ μάρκετ. Δεν είναι λίγοι όμως που χάνουν πολλά ευρώ ετησίως, κάνοντας λάθος επιλογή.

Τα προγράμματα επιβράβευσης καρτών συνεργάζονται με πληθώρα επιχειρήσεων από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ και προσφέρουν πολλαπλάσια ανταμοιβή για πληρωμές σε αυτές.

Το σχετικό όφελος μπορεί να κυμαίνεται από 0,80% έως και 4% ανά συναλλαγή ανάλογα με την κάρτα σας και το σούπερ μάρκετ που επιλέγετε για τα ψώνια σας.

Μέσο όφελος

Αυτό σημαίνει ότι ένα μέσο νοικοκυριό με έξοδα 600 ευρώ το μήνα ή 7.200 ευρώ το χρόνο μπορεί να κερδίσει έως και 288 ευρώ, πληρώνοντας με την κάρτα του.

Το ποσό αυτό μπορεί να το εξαργυρώσει σε οποιαδήποτε επιχείρηση συνεργάζεται με το πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας του.

Μπορεί πχ. να το χρησιμοποιήσει για να βάλει πετρέλαιο στο σπίτι, καύσιμα στο όχημά του, να πληρώσει το σούπερ μάρκετ ή άλλες χιλιάδες επιχειρήσεις.

Το TOP 10 της επιβράβευσης

Στον ακόλουθο πίνακα παρουσιάζονται τα συμφερότερα προγράμματα επιβράβευσης και τα σούπερ μάρκετ στα οποία ισχύει η επιβράβευση.

Μπορείτε να βρείτε πόσα θα κερδίσετε με το εργαλείο σύγκρισης όλων των προγραμμάτων του Moneyonline.