A- A+
Πόσα κερδίζετε όταν πληρώνετε για καύσιμα με την κάρτα σας - Πλήρης οδηγός
Σημαντικό όφελος που μπορεί να φτάνει ακόμη και το 3% κάθε συναλλαγής, μπορούν να έχουν οι κάτοχοι όλων των καρτών όταν πληρώνουν για τα καύσιμα του οχήματός τους.

Τόσο σε συνεργαζόμενα, όσο και σε μη συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων, οι τράπεζες επιβραβεύουν τους πελάτες τους που πληρώνουν με κάρτα, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πώς κερδίζετε

Με τον τρόπο αυτό ο καταναλωτής κερδίζει με κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ ένα ποσοστό της αξίας της συναλλαγής, που μπορεί να εξαργυρώσει σε επόμενες αγορές.

Δηλαδή να κάνει δωρεάν ψώνια ή με έκπτωση σε όλο το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, κάθε προγράμματος επιβράβευσης.

Επιπλέον, σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου, οι τράπεζες αυξάνουν τα ποσοστά αυτής της επιστροφής, ανταμείβοντας περισσότερο τους πελάτες τους.

Χαρακτηριστικό είναι το πρόσφατο παράδειγμα της Eurobank, που μέσω του προγράμματος Επιστροφή έδινε 5% στα πρατήρια ΕΚΟ.

Έρευνα αγοράς

Για να μην ψάχνεστε λοιπόν ποιο πρατήριο να χρησιμοποιήσετε και ποια από τις κάρτες σας, το Moneyonline συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις προσφορές αυτής της περιόδου.

Στους ακόλουθους πίνακες βλέπετε το όφελος που προκύπτει για δαπάνες 150 ευρώ, που είναι ένα σύνηθες ποσό για ένα μέσο ΙΧ κάθε μήνα.

Συγκεκριμένα (κλικ στους πίνακες για μεγέθυνση):

  • Πιστωτικές Κάρτες

  • Χρεωστικές κάρτες