A- A+
Πώς μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν ρεύμα για 20 χρόνια στο σπίτι σας - Νέα συνεργασία ΗΡΩΝ

Δωρεάν ρεύμα σε ανακαινισμένα και νεόδμητα σπίτι για 20 ολόκληρα χρονιά μπορεί να σας εξασφαλίσει η ΗΡΩΝ μέσω του νέου προγράμματος ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Η νέα δράση σχεδιάστηκε μετά τη σύναψη συνεργασίας της ΗΡΩΝ με την τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, με στόχο την ταχύτερη διείσδυση της πράσινης ενέργειας στις αστικές κατασκευές κτιρίων.

Στο πλαίσιο αυτής, το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, θα συνοδεύει τα ακίνητα που κατασκευάζει/ανακαινίζει η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, το οποίο θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες τους δωρεάν κόστος ρεύματος για 20 χρόνια.

Πώς κερδίζετε

Η στρατηγική συνεργασία με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, αποτελεί μία πρωτοβουλία προκειμένου να ενισχυθεί η καλλιέργεια της κουλτούρας της προστασίας του περιβάλλοντος σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας.

Σε συνεργασία με την ΗΡΩΝ, κατασκευάζει και παραδίδει κτίρια ενεργειακά ανεξάρτητα, τροφοδοτούμενα με πιστοποιημένη πράσινη ηλεκτρική ενέργεια και με δωρεάν κόστος ρεύματος για 20 χρόνια.

Με τη νέα του συνεργασία ο ΗΡΩΝ προσθέτει την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, μία εταιρεία-ηγέτη στον κλάδο της, στο δίκτυο των άμεσων συνεργατών του στο δρόμο προς την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.