A- A+
POS με online αίτηση από την Alpha Bank - Οι τιμές των τερματικών
Με μία απλή online αίτηση η Alpha Bank δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν το δικό τους POS μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Η διαδικασία.

Η Alpha Bank, σε συνεργασία με την Cardlink, εξασφάλισαν τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές, τερματικό POS για την επιχείρησή σας και να δεχθείτε πληρωμές με οποιαδήποτε κάρτα.

Online αίτηση

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε τρία βήματα μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της τράπεζας:

  • Επιλέξτε συσκευή
  • Υποβάλετε την αίτησή σας
  • Παραλάβετε το POS

Κατόπιν επικοινωνίας, παραλαμβάνετε το τερματικό εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και για την απρόσκοπτη αποδοχή καρτών, παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Κατάστημα συνεργασίας σας εντός 30 ημερών για την υπογραφή συμβάσεως αποδοχής συναλλαγών με κάρτες.

Κάρτες που γίνονται δεκτές

Οι πελάτες της επιχειρήσης έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν με οποιαδήποτε κάρτα, επιλέγοντας την Alpha Bank για την εκκαθάριση των συναλλαγών σας και την Cardlink για τα τερματικά.

Συγκεκριμένα, παρέχονται οι ακόλουθες λειτουργίες:

  • Δυνατότητα αποδοχής όλων των καρτών (Visa, MasterCard™, American Express®, Diners, Discover, UnionPay)
  • Υψηλή ταχύτητα συναλλαγών
  • Ασφαλείς συναλλαγές Chip & Pin
  • Ανέπαφες συναλλαγές (contactless) για μεγαλύτερη ταχύτητα
  • Άτοκες δόσεις και δυνατότητα προεξόφλησης τους
  • Σύνδεση με Προγράμματα Επιβραβεύσεως (Bonus, Shop & Win, Membership Rewards)
  • Επιβράβευση της επιχειρήσεώς σας με Bonus πόντους ανάλογα με το ύψος των συναλλαγών του My Alpha POS τερματικού.

Τα τερματικά

Η Alpha Bank σε συνεργασία με την Cardlink προσφέρει τα ακόλουθα τρία τερματικά:

  • Ενσύρματο Τερματικό

Σύγχρονο και με εργονομική σχεδίαση τερματικό, το οποίο διαθέτει ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας (μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή/και ενσύρματου δικτύου internet).

Υποστηρίζει κάρτες Chip & PIN (EMV) και contactless (NFC) για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στις συναλλαγές. Πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι PTS PCI 2.x και 3.x πιστοποιημένο με SRED & OPEN πρωτόκολλα.

Αγορά € 119,00 + ΦΠΑ

Ισχύει έως 30.04.2016.

Χωρίς μηνιαίο κόστος τεχνικής υποστηρίξεως & με δυνατότητα αγοράς σε 12 άτοκες δόσεις με τις κάρτες Alpha Bank.

Eνοικίαση € 9,25 /μήνα + ΦΠΑ

Περιλαμβάνονται: αποστολή, ενεργοποίηση, άμεση και πλήρης τεχνική υποστήριξη, αναλώσιμα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο.

Oι προπληρωμές δεσμεύουν την επιχείρηση για παραμονή στο πρόγραμμα το αντίστοιχο χρονικό διάστημα (6 μήνες ή 12 μήνες αναλόγως).

  • Ασύρματο Τερματικό

Μικρή και ελαφριά ηλεκτρονική ασύρματη συσκευή πληρωμών, που λειτουργεί με σύνδεση κινητής τηλεφωνίας (ενσωματωμένη SIM κάρτα).

Μπορεί να μετακινηθεί και να λειτουργεί σε οποιοδήποτε χώρο, είτε εντός του καταστήματος είτε εκτός.

Υποστηρίζει κάρτες Chip & PIN (EMV) και contactless (NFC) για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στις συναλλαγές. Πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι PTS PCI 2.x και 3.x πιστοποιημένο με SRED & OPEN πρωτόκολλα.

Αγορά € 231,00 + ΦΠΑ

Πλέον μηνιαίου κόστους τεχνικής υποστηρίξεως € 0 + ΦΠΑ

Eνοικίαση € 16,00 /μήνα + ΦΠΑ

Περιλαμβάνονται: αποστολή, ενεργοποίηση, άμεση και πλήρης τεχνική υποστήριξη, αναλώσιμα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο.

  • Mobile POS Τερματικό

Πρωτοποριακή και καινοτόμα λύση για την αποδοχή καρτών πληρωμών εν κινήσει. Η φορητή συσκευή ανάγνωσης καρτών (mpos) συνδέεται με το cardlink application μέσω του smartphone ή/και του tablet σας, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περιβάλλον Android© και iOS©.

Για τη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι απαραίτητη η χρήση internet. Ιδανική για τον επαγγελματία που μετακινείται διαρκώς και επιθυμεί ευελιξία & ελευθερία στις συναλλαγές του.

Πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι PTS PCI 3.x πιστοποιημένο με SRED πρωτόκολλα.

Αγορά € 129,00 + ΦΠΑ

Πλέον μηνιαίου κόστους τεχνικής υποστηρίξεως € 5 + ΦΠΑ για κάθε ενεργό μήνα (ενεργός μήνας θεωρείται εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή).

Περιλαμβάνονται: αποστολή, ενεργοποίηση, άμεση και πλήρης τεχνική υποστήριξη, αναλώσιμα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο