A- A+
Ποδαρικό στο 2021 με εκπτώσεις στις ασφαλίσεις ΙΧ - Όλες οι ενεργές προσφορές

Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα ΙΧ και μοτό για συμβόλαια που θα εκδοθούν στις αρχές του 2021 προσφέρουν αρεκτές εταιρείες του κλάδου.

Με τον τρόπο αυτό οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να κλειδώσουν μία γενναία έκπτωση στο κόστος ασφάλισης για ολόκληρο το 2021.

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο επιλογές:

- Ετήσια ασφάλιση

Να ασφαλίσετε το όχημά σας για 12 μήνες, εξασφαλίζοντας χαμηλότερα ασφάλιστρα σε μέση μηνιαία βάση. Εφόσον μάλιστα διαθέτετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να αποπληρώσετε το συνολικό κόστος χωρίς τόκους σε έως και 12 άτοκες δόσεις

- Ασφάλιση με το μήνα

Εναλλακτικά μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημά σας για μικρότερο χρονικό διάστημα, ανάλογα και με τους μήνες που θα το χρησιμοποιήσετε.

Για παράδειγμα, εάν κυκλοφορήσετε τους δύο πρώτους μήνες τους έτους και στη συνέχεια θέσετε το όχημά σας σε ακινησία, η επιλογή μικρότερης διάρκειας είναι η λύση.

Σημειώνεται ότι μπορείτε να κλείσετε συμβόλαιο για μεγαλύτερη διάρκεια και στη συνέχεια αν θέσετε το όχημά σας σε ακινησία να το διακόψετε χωρίς κανένα πέναλντι.

Κι αυτό διότι οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι υποχρεωμένες να σας επιστρέψουν τα ασφάλιστρα που αναλογούν στο διάστημα μετά τη διακοπή και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.

Με τον τρόπο αυτό συνδυάζετε τις χαμηλές μέσες μηνιαίες χρεώσεις που ισχύουν στα ετήσια συμβόλαια με το βραχυπρόθεσμο διάστημα ασφάλισης που επιθυμείτε.

ADVERTISEMENT

Οι ενεργές προσφορές

Όπως προαναφέρθηκε, 7 εταιρείες του κλάδου προσφέρουν αυτήν την στιγμή τα προγράμματά τους με εκπτώσεις.

Πρόκειται γαι τις εξής:

  • Eurolife FFH: Δώρο 1 μήνας στα ετήσια συμβόλαια με έναρξή από 1/1 έως 28/2
  • Interamerican
  • Interasco
  • Anytime
  • Εθνική Ασφαλιστική
  • Δύναμις
  • Ατλαντική

Βρείτε το φθηνότερο συμβόλαιο σε 1΄