A- A+
Πλούσια δώρα για ασφαλισμένους στην Εθνική Ασφαλιστική
Διαγωνισμό για τους πελάτες της με ατομικά ασφαλιστήρια- συμβόλαια Ζωής και Υγείας, ο οποίος θα τρέξει σε όλη τη διάρκεια του 2012 οργανώνει η Εθνική Ασφαλιστική.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη νικητών με τη διενέργεια τεσσάρων τριμηνιαίων διαδοχικών κληρώσεων για την απόκτηση τεσσάρων ολοκληρωμένων συστημάτων Home Cinema, οκτώ συστημάτων tablet τύπου iPad, είκοσι κινητών τηλεφώνων τύπου iPhone, διακοσίων δωροεπιταγών, αξίας 100 ευρώ η κάθε μία, των πολυκαταστημάτων Public.

Δικαίωμα συμμετοχής στις τέσσερις κληρώσεις έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που είναι λήπτες ασφάλισης ατομικών συμβολαίων ζωής και υγείας οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγή εξόφλησης ασφαλίστρων με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  • μέσω επιταγής ταχυπληρωμής ΕΛΤΑ,
  • μέσω internet web Banking συνεργαζομένων τραπεζών,
  • μέσω Phone banking,
  • μέσω αυτόματων τραπεζικών μηχανών συναλλαγής ΑΤΜ’ς,
  • μέσω μετρητών στα ταμεία συνεργαζομένων τραπεζών ή με απευθείας χρέωση του λογαριασμού τους στις τράπεζες αυτές,
  • με πάγια εντολή χρέωσης των τραπεζικών λογαριασμών ή με πάγια εντολή χρέωσης της πιστωτικής τους κάρτας

Οι αναλυτικοί όροι

Οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να πληροφορηθούν αναλυτικά τους όρους διαγωνισμού και τον τρόπο συμμετοχής τους, ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα της εταιρίας, ethniki-asfalistiki.gr, καθώς και από τα κατά τόπους Γραφεία Πωλήσεων της εταιρείας.

Η προωθητική παραπάνω ενέργεια στόχο έχει να οδηγήσει ολοένα και περισσότερους ασφαλισμένους στην εταιρία να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.