A- A+
Πλήρης έλεγχος οστεοπόρωσης με όφελος 35% σε yellows με κάρτες της Τρ. Πειραιώς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και το yellow προσφέρουν από 25/02 έως 06/03 έναν Πλήρη Έλεγχο Οστεοπόρωσης με προνομιακούς όρους.

Η εξέταση προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 75 ευρώ, επί της οποίας οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς θα κερδίζουν το 35% σε yellows.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα:

- Κάλεσε από 25 Φεβρουαρίου έως 06 Μαρτίου 2020 στο 210 6972004 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 - 16:00) και κατοχύρωσε το ραντεβού σου,

- Πραγματοποίησε τον Πλήρη Έλεγχο Οστεοπόρωσης έως 13/03/2020,

- Εξόφλησε το ποσό των 75€ με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα

Αυτόματα θα κερδίσετε το 35% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος ή στο yellowday.

Τι περιλαμβάνει η εξέταση

O Πλήρης Έλεγχος Οστεοπόρωσης, του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, δε συνδυάζεται με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ, ισχύει για γυναίκες και άνδρες ηλικίας 14 ετών και άνω και περιλαμβάνει:

    Γενική αίματος
    Ολικό ασβέστιο
    Αλκαλική Φωσφατάση
    Κρεατινίνη
    Βιταμίνη 25D3
    Ορθοπεδική εκτίμηση
    Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας (ισχίο + οσφυϊκή μοίρα) (ΜΟΠ)

H MOΠ πραγματοποιείται σε μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας του Οίκου HOLOGIC, με πολύ υψηλή ποιότητα διαγνωστικής εικόνας και δυνατότητα εξέτασης μεγαλόσωμων ασθενών, χωρίς αύξηση του χρόνου εξέτασης. Επιπλέον, διαθέτει ειδικό λογισμικό τόσο για την πρόβλεψη πιθανότητας κατάγματος όσο και για Αναλυτική Λιπομέτρηση.