A- A+
ΠΛΑΙΣΙΟ: Οικιακές συσκευές με Επιστροφή 20% με κάρτες της Eurobank

Όφελος 20% σε ευρώ €πιστροφή θα προσφέρει για λίγες ημέρες η Eurobank στους κατόχους των καρτών της που θα αγοράσουν οικιακές συσκευές από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Αγοράστε οικιακές συσκευές συνολικής αξίας από 199 ευρώ και πάνω στο Πλαίσιο, κερδίστε 20% €πιστροφή και αυξήστε το όφελος που έχετε από τις χειμερινές εκπτώσεις.

Η προσφορά ισχύει από 13.01.2020 έως και 25.01.2020 για αγορές είτε από τα καταστήματα Πλαίσιο ή Online από το plaisio.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Κατά την αγορά θα κερδίζετε 1% €πιστροφή, που αντιστοιχεί στο μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το οποίο τα καταστήματα Πλαίσιο συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που αντιστοιχούν στο υπόλοιπο ποσό (δηλαδή στο 19% επί της αξίας των μεγάλων οικιακών συσκευών, μικροσυσκευών, κλιματιστικών ή/και αφυγραντήρων), θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 15.02.2020.

Δείτε τα προϊόντα της προσφοράς