A- A+
Πειραιώς Prepaid από όλο το δίκτυο της πρώην ATEBank
Ξεκίνησε η διάθεση της νέας προπληρωμένης κάρτας Πειραιώς Prepaid από το δίκτυο Καταστημάτων της πρώην ΑΤΕbank, στο πλαίσιο της ενοποίησης των προϊόντων της Τράπεζας Πειραιώς και της πρώην ΑΤΕBank.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, από εδώ και στο εξής σταματά η διάθεση της κάρτας ΑΤΕbank Prepaid.

Oι κάτοχοι των προπληρωμένων καρτών ΑΤΕbank Prepaid καλούνται να τις αντικαταστήσουν δωρεάν με τη νέα κάρτα Πειραιώς Prepaid, έως τις 21 Ιουνίου 2013 σε οποιοδήποτε κατάστημα της πρώην ΑΤΕbank.

Η διαδικασία αντικατάστασης είναι πολύ απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Η νέα κάρτα Πειραιώς Prepaid εκδίδεται επί τόπου και τυχόν χρήματα που υπάρχουν στην παλιά κάρτα μεταφέρονται αυτόματα στη νέα.

Έκπτωση στα έξοδα

Σημειώνεται ότι η Πειραιώς Prepaid θα διατίθεται με έκπτωση 50% στα έξοδα έκδοσης και πρώτης φόρτισης έως και τις 31/3.

Η Πειραιώς Prepaid Card είναι η πρώτη προπληρωμένη κάρτα που παίρνει τη μορφή που επιλέγει ο χρήστης της και προσαρμόζεται στις ανάγκες του, αφού παρέχει ευελιξία στην απόκτηση και χρήση.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να:

• την κρατήσουν για δική τους χρήση ή να τη χαρίσουν ως δώρο
• τη διαχειριστούν online, τηλεφωνικά, μέσω καταστήματος και ATM
• τη χρησιμοποιήσουν για συναλλαγές μέσω internet και σε οποιαδήποτε επιχείρηση στον κόσμο
• ξεκινήσουν την κάρτα ως μη επαναφορτιζόμενη και να τη μετατρέψουν σε επαναφορτιζόμενη με τα ίδια στοιχεία.

Η κάρτα θα διατίθεται έως και τις 31 Μαρτίου με 50% έκπτωση. Στο πλαίσιο της προσφοράς, το κόστος απόκτησης της κάρτας με την έκπτωση ανέρχεται σε 2,5 ευρώ και συμπεριλαμβάνει τα έξοδα της 1ης φόρτισής της.

Οι δύο εκδόσεις

Η Πειραιώς Prepaid Card εκδίδεται σε δύο μορφές ανάλογα με τη χρήση που επιλέγει ο ενδιαφερόμενος:

  • ​Πειραιώς Prepaid Gift Card

Μη επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα με πλαστικό, ιδανική για δώρο, αφού δίνει τη δυνατότητα να αποφασίσει ο κάτοχός της πως και που να τη χρησιμοποιήσει. Μετά την χρησιμοποίηση όλων των ευρώ η κάρτα απενεργοποιείται.

  • Πειραιώς Prepaid Reloadable Card

Επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα με πλαστικό, για αγορές σε καταστήματα αντί για μετρητά, online και τηλεφωνικά. Πρόσθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ.

Συγκριτικός πίνακας με όλες τις προπληρωμένες κάρτες της αγοράς