A- A+
Πειραιώς: «Εξυπνες» γίνονται όλες οι χρεωστικές της κάρτες
Στην αναβάθμιση όλων των χρεωστικών της καρτών με την ενσωμάτωση σε αυτές της τεχνολογία αιχμής EMV Chip & PIN, που προσφέρει πρόσθετη ευκολία στους κατόχους τους και ασφάλεια στις συναλλαγές σε ΑΤΜ και σε POS επιχειρήσεων, προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς.

Η νέα «έξυπνη» χρεωστική κάρτα με Chip «Visa Debit» έχει ανανεωμένο εικαστικό και υποστηρίζει την περιβαλλοντική πολιτική της τράπεζας. Χρησιμοποιώντας την στις καθημερινές συναλλαγές τους, οι κάτοχοί της απολαμβάνουν αυξημένη προστασία και άνεση, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν φιλικά προς το περιβάλλον, αφού με κάθε συναλλαγή συμβάλλουν στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και στη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού.

H Visa Debit παρέχει 24ωρη απευθείας πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και δυνατότητα συναλλαγών όπου κι αν βρίσκονται. Επίσης, μπορεί να αντικαταστήσει τα μετρητά, για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα και επιχειρήσεις με το σήμα Visa, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σύντομα ολοκληρώνεται η μαζική αντικατάσταση των χρεωστικών καρτών της τράπεζας λόγω της αναβάθμισής τους σε Chip, και από 1 Ιουλίου 2010 θα σταματήσουν να λειτουργούν όλες οι παλαιές μαγνητικές χρεωστικές κάρτες.

Οι πελάτες που δεν έχουν παραλάβει τη νέα τους χρεωστική κάρτα με Chip μπορούν να την αποκτήσουν άμεσα και δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Οι πελάτες που την έχουν παραλάβει, αλλά δεν την έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα, θα πρέπει να την ενεργοποιήσουν άμεσα σε ένα από τα ΑΤΜ του δικτύου της τράπεζας, κάνοντας μια ανάληψη μετρητών ή ερώτηση υπολοίπου.