A- A+
Ποιες συναλλαγές μπορείτε να κάνετε στα e-corners στο φυσικό δίκτυο της Alpha Bank

Τη δυνατότητα διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών, εγχρήματων και μη, έχουν οι πελάτες της Alpha Bank στα e-corners των καταστημάτων της.

Πρόκειται για τις ψηφιακές γωνίες «myAlpha Express», στις οποίες μπορείτε να ολοκληρώσετε πληθώρα εργασιών με ηλεκτρονικό τρόπο ή ακόμη και με μετρητά.

Επιπλέον, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας στέλεχος της τράπεζας είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή ή να εκπαιδευτείτε στις ψηφιακές υπηρεσίες.

Έτσι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το γκισέ και τελειώνετε πιο γρήγορα τη δουλειά σας.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες

Αναλυτικότερα, στα «myAlpha Express» σημεία εντός των καταστημάτων της τράπεζας, μπορείτε να διενεργήσετε συναλλαγές με τους ακόλουθους τρόπους:

ΑΤΜ: Πρόκειται για τα ίδια ΑΤΜ που υπάρχουν σε εξωτερικούς χώρους, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών, online κατάθεσης χρημάτων, μεταφορών εντός Alpha Bank και πληρωμής συγκεκριμένων λογαριασμών / οφειλών

Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών: Εδώ μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω με χρήση μετρητών ή κάρτας συνδεδεμένης με το λογαριασμό σας. Με τη διαφορά ότι μπορείτε να πληρώσετε πολύ περισσότερους λογαριασμούς από τα ΑΤΜ

Πρόσβαση στο e-banking: Μπορείτε να εισέλθετε στην υπηρεσία e-banking της τράπεζας με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σας.

Επιπλέον, στέλεχος της Alpha Bank θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας κίνηση, εκπαιδεύοντάς σας στην online διαδικασία, ώστε να μπορείτε και από το χώρο σας να κάνετε συναλλαγές.

Το myAlpha Express

κλικ στη φωτό για μεγέθυνση