A- A+
Ποιες πιστωτικές κάρτες συνοδεύονται με δώρα σε όσους τις πρωτοαποκτήσουν

Δώρα που μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 40 ευρώ προσφέρουν οι τράπεζες σε όσους πελάτες τους αποκτήσουν νέα πιστωτική κάρτα το επόμενο διάστημα.

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένες πιστωτικές κάρτες, ενώ ανάλογα με την τράπεζα το δώρο ισχύει είτε μόνο αν η αίτηση γίνει μέσω e-banking ή σε κάθε περίπτωση.

Αυτήν την περίοδο τρέχουν οι ακόλουθες προσφορές:

  • Εθνική Τράπεζα

Όσοι κάνουν αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα μέσω e-banking μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, κερδίζουν τα εξής:

- 5.000 go4more πόντους δώρο

- 3% μηνιαία επιβράβευση σε go4more πόντους στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  και πρατήρια Shell για αγορές έως το τέλος του 2020.


  • Τράπεζα Πειραιώς

Εάν ολοκληρώσετε την αίτησή σας μέσω e-banking και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας αγορά έως και τις 31 Οκτωβρίου 2020, θα κερδίσετε 10.000 yellows ή τριπλάσιους welcome πόντους σε σχέση με το κανονικό.


ADVERTISEMENT


  • Alpha Bank

Η τράπεζα ανεξάρτητα από το πως θα κάνετε την αίτηση (online ή σε κατάστημα), προσφέρει από 3.000 έως 10.000 bonus πόντους ανάλογα με την κάρτα, ως δώρο καλωσορίσματος, οι οποίοι πιστώνονται μετά την πρώτη συναλλαγή.


ADVERTISEMENT

  • Eurobank

Προσφέρει δώρο 40 ευρώ στις αιτήσεις για την πιστωτική κάρτα μασούτης Visa από 18/09 έως και 27/10, ανεξάρτητα από το που θα γίνουν, online ή σε κατάστημα.

Το όφελος είναι το εξής:

  • 20€ δωροεπιταγή μασούτης.
  • 20€ από το πρόγραμμα επιβράβευσης στο οποίο συμμετέχει η νέα κάρτα σας, για να τα εξαργυρώσετε στα καταστήματα λιανικής μασούτης.

Βρείτε τη νέα σας πιστωτική κάρτα και το δώρο σας σε 1΄