A- A+
Ποιες πασχαλινές προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης δεν έληξαν ακόμη

Διατηρείται για λίγες ακόμη ημέρες η ενισχυμένη επιβράβευση που ενεργοποιήθηκε για τις πασχαλινές αγορές, σε τρία προγράμματα επιβράβευσης καρτών.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να συνεχίσετε και μετά το άνοιγμα των καταστημάτων την Τετάρτη, να κάνετε τα ψώνια σας κερδίζοντας ανταμοιβή μεγαλύτερη από αυτήν που ισχύει τον υπόλοιπο χρόνο.

Ποιες είναι οι προσφορές

Αναλυτικότερα, οι τρεις προσφορές που παραμένουν ενεργές αυτήν την εβδομάδα είναι οι εξής:

  • Alpha Bonus

Επιπλέον 50% Bonus πόντους θα προσφέρει η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών της για αγορές έως και τις 7/5 σε όλα τα φυσικά και online καταστήματα όλων των συνεργατών του προγράμματος. Δείτε εδώ περισσότερα


  • Affinity Mastercard - Alpha Bank

Διπλάσιο κέρδος για τις αγορές τους έως 20/5 θα έχουν οι κάτοχοι των καρτών Affinity World MasterCard® στα καταστήματα του Ομίλου Inditex μέχρι τις αρχές Μαίου.

Συγκεκριμένα το όφελος διαμορφώνεται σε 5% ανά συναλλαγή από 2,50% που ισχύει τις υπόλοιπες περιόδου του χρόνου. Δείτε εδώ περισσότερα


  • yellow - Τράπεζα Πειραιώς

Οσοι κατεβάσουν το νέο yellow app στη συσκευή τους και το συνδέσουν με την κάρτα τους, θα κερδίζουν έως τις 06/05, με όλες τις κάρτες της, 100 yellows για κάθε 1 ευρώ ή 20% σε κάθε συναλλαγή στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

Επιπλέον, το ίδιο διάστημα για αγορές σε ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και Shell θα κερδίζετε διπλασια yellows ανά 1 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας σας:

  • 10 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, με χρεωστικές κάρτες
  • 20  yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, με πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες

Δείτε εδώ περισσότερα