A- A+
Ποιες κάρτες επιβραβεύουν τις αγορές σας και σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Τη δυνατότητα να κερδίσουν επιβράβευση ακόμη και όταν κάνουν αγορές εκτός του δικτύου των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων έχουν οι κάτοχοι αρκετών καρτών.

Πρόκειται για προγράμματα ανταμοιβής που επιβραβεύουν και τις αγορές που γίνονται σε οποιαδήποτε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το αν είναι συνεργαζόμενη ή όχι.

Μπορεί στην προκειμένη περίπτωση το ποσοστό της ανταμοιβής επί της αξίας κάθε συναλλαγής να είναι μικρότερο, ωστόσο ο κάτοχος της κάρτας έχει κέρδος σε κάθε του πληρωμή.

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε διακοπές, σε περιοχές που δεν υπάρχουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, έχετε κέρδος κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας, ακόμη και για τις πιο μικρές αγορές.

Οι προσφορές των μεγάλων του κλάδου

Για παράδειγμα, στα τρία μεγάλα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών, η ανταμοιβή ανέρχεται στο:

Alpha Bonus: 25% της επιβράβευσης που ισχύει για μεγάλους συνεργάτες

Εθνική Τράπεζα - go4more: 5% της επιβράβευσης που ισχύει για μεγάλους συνεργάτες

Τράπεζα Πειραιώς - yellow: 10% της επιβράβευσης που ισχύει για μεγάλους συνεργάτες

Επιβράβευση εκτός δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων προσφέρουν και άλλα προγράμματα επιβράβευσης, με το όφελος να φτάνει έως και το 2,50% της αξίας κάθε πληρωμής.

Βρείτε την επιβράβευση της κάρτας σας - Εργαλείο Moneyonline

Παράδειγμα - Αγορές 500 ευρώ

Για να πάρετε μία γεύση του οφέλους που μπορείτε να έχετε από τη χρήση καρτών σε όλες τις αγορές σας, σας παρουσιάζουμε ένα πίνακα που δείχνει το όφελος από τις αγορές σας σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση