A- A+
Πέντε λόγοι για να ασφαλίσετε την υγεία σας - Πάρτε προσφορές από παντού με μία αίτηση
Για όσους θέλουν καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον σε περίπτωση νοσηλείας, η ιδιωτική ασφάλιση είναι αυτή τη στιγμή μονόδρομος.

Πλέον υπάρχουν πολλοί πάροχοι ασφαλιστικών προγραμμάτων, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να βρει το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Σε αυτό το εγχείρημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν υπηρεσίες της BYI, η οποία με μία μόνο αίτηση θα σας παρουσιάσει όλα τα προγράμματα των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται.

Κάντε αίτηση και βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει

Τα πλεονεκτήματα

Μία ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να προσφέρει:

• Γρήγορη πρόσβαση σε διαγνωστικές υπηρεσίες

Ξεχάστε τις εβδομάδες ή τους μήνες αναμονής για διαγνωστικές εξετάσεις.

Με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να κλείσετε άμεσα ραντεβού και χωρίς κανένα κόστος, αφού τα περισσότερα ιδιωτικά ασφαλιστήρια υγείας σας καλύπτουν απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων κέντρων και νοσοκομείων.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε ξανά για το κόστος του ετήσιου check-up των μελών της οικογένειάς σας. Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

• Ποιοτικές υπηρεσίες νοσηλείας

Όλοι το απευχόμαστε, αλλά έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που χρειάζεται να νοσηλευτούμε σε κάποιο νοσοκομείο.

Φαντάζεστε αυτή τη δύσκολη στιγμή σε ένα δημόσιο νοσοκομείο που έχει έλλειψη προμηθειών, προσωπικού και κρεβατιών; Και επιπλέον, έξοδα νοσοκομείου, γιατρών, χειρούργων, αναισθησιολόγων…

Ασφαλίζοντας την υγεία σας εξασφαλίζετε ότι η δύσκολη περίοδος της νοσηλείας θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη και αξιοπρεπής, στην ασφάλεια και την άνεση ενός ιδιωτικού νοσοκομείου που θα σέβεται την ανάγκη τη δική σας και της οικογένειάς σας για ησυχία, ιδιωτικότητα και ποιότητα.

Τα κόστη μπορεί να καλύπτονται είτε εν μέρει είτε συνολικά από την ασφαλιστική σας ανάλογα με το επίπεδο κάλυψής σας.

• Ειδικές Εκπτώσεις για Οικογενειακή Ασφάλιση

Η υγεία των παιδιών σας είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας. Δεν θέλετε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε αν κάτι τους συμβεί;

Μπορείτε να εντάξετε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας στο ασφαλιστήριό σας και να απολαύσετε τις ειδικές εκπτώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών για τις οικογένειες.

Η ασφάλεια θα καλύψει τα έξοδα νοσηλείας του παιδιού σας, τη μεταφορά του σε παιδιατρικές μονάδες νοσηλείας, καθώς και κάποιες επισκέψεις σε παιδιάτρους.

• Η επιλογή είναι δική σας

Είτε πρόκειται για υπηρεσίες πρωτοβάθμιας νοσηλείας (διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς, κ.λπ.) είτε δευτεροβάθμιας νοσηλείας (εισαγωγή σε νοσοκομείο, χειρουργικές επεμβάσεις, κ.λπ.), η επιλογή γιατρού, διαγνωστικού κέντρου ή νοσοκομείου είναι στα δικά σας χέρια.

Για ποιο λόγο να ανησυχείτε ποιο νοσοκομείο εφημερεύει αντί να έχετε επιλέξει μόνοι σας ό,τι καλύτερο για εσάς;

• Επιπλέον παροχές

Οι ιδιωτικές ασφάλειες υγείας μπορούν να καλύψουν επιπλέον παροχές, όπως ασθενοφόρα, αποκλειστική νοσοκόμα, φυσικοθεραπείες, διαιτολόγους, κ.ά.

Επίσης, πολλά προγράμματα καλύπτουν έξοδα εξετάσεων ή νοσηλείας στο εξωτερικό.

Οι πολλές επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω μπορεί να σας μπερδέψουν. Είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας προτού πάρετε μια συνειδητή απόφαση που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας στο 2130187220 ή να πάρετε μια προσφορά.