A- A+
Πάρτε στεγαστικό από την Alpha Bank και κερδίστε διπλή επιβράβευση στα ψώνια σας για πάντα

Επιβράβευση μέσω του προγράμματος Bonus των καρτών της προσφέρει η Alpha Bank σε όσους πάρουν σήμερα στεγαστικό δάνειο για αγορά ή ανέγερση ακινήτου.

Πρόκειται μόνο για ένα από τα δώρο της τράπεζας σε όσους επιλέξουν ένα από τα προνομιακά προγράμματα στεγαστικών δανείων που προσφέρει, με σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο.

Συγκεκριμένα, τα δώρα είναι τα εξής:

- Δωρεάν ασφάλιση για κάθε παιδί σας μέσω του προγράμματος Alpha Υγεία για Όλους Classic για παιδιά, σε συνεργασία με τη ΑΧΑ Ασφαλιστική.

Μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου σας να καλύψετε ιατρικές ανάγκες των παιδιών σας έως την ηλικία των 16 ετών σε πρόληψη και διάγνωση στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής.

- Πιστωτική κάρτα Χρυσή Alpha Bank Bonus Visa με προνομιακή αναλογία συλλογής πόντων, διπλάσια από την βασική του Προγράμματος και δώρο καλωσορίσματος 20.000 Bonus πόντους.

- Προνομιακή τιμολόγηση, με χαμηλό επιτόκιο και χωρίς ετήσια συνδρομή

Σταθερό επιτόκιο για πάντα

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μερικούς μήνες η Alpha Bank διαθέτει στεγαστικά δάνεια με σταθερό επιτόκιο ακόμη και για όλη τη διάρκεια του δανείου, που μπορεί να φτάσει έως και τα 30 έτη.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της μπορούν να επιλέξουν μεταξύ:

- Κυμαινόμενο επιτοκίου, ίσου με το Euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου από 3,30%

- Σταθερού επιτοκίου για:

  • 5 χρόνια από 2,80%
  • 10 χρόνια από 3%
  • 15 χρόνια από 3,20%
  • 20 χρόνια από 3,40%
  • 25 χρόνια από 3,60%
  • 30 χρόνια από 3,80%

Οι όροι εξόφλησης

Με το στεγαστικό δάνειο Alpha Κατοικία μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε για κάθε σας στεγαστική ανάγκη, όπως για την αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση, επισκευή κάθε είδους κατοικίας ή άλλου ακινήτου, καθώς και για την απόκτηση οικοπέδου.

Η χρηματοδότηση φτάνει ως το 80% της αξίας του ακινήτου και έως το 100% του συμβολαίου αγοράς, με ελάχιστο ποσό τις 15.000 ευρώ.

Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια του δανείου σας, από 5 έως 35 έτη.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το ποσό της μηνιαίας δόσεως που επιθυμείτε να πληρώνετε στην αρχή του δανείου, ώστε να διευκολυνθείτε με τις αυξημένες υποχρεώσεις που συνοδεύουν μία νέα κατοικία.

Επιλέγοντας τη δυνατότητα «Χαμηλή Εκκίνηση» ορίζετε εσείς το ποσό της δόσεως που επιθυμείτε να πληρώνετε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο μπορεί να είναι μειωμένο έως και 50% σε σχέση με την κανονική σας δόση.