A- A+
Πάνω τα επιτόκια για προθεσμίες ως €30.000 από Eurobank
Σε αύξηση των επιτοκίων των προθεσμιακών καταθέσεων, αποκλειστικά για ποσά από 10.000 έως 30.000 ευρώ προχώρησε η Eurobank, βελτιώνοντας τις αποδόσεις για μικροαποταμιευτές.

Πρόκειται για μία κίνηση που εντάσσεται στο πλάνο εξορθολογισμού του κόστους άντλησης ρευστότητας από τους καταθέτες, η οποία ερμηνεύεται και ως μία προσπάθεια προσέγγισης καταθετών με μικρά υπόλοιπα.

Μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις, το επιτόκιο για ποσά από 10.000 έως 30.000 ευρώ μπορεί να φτάσει ανάλογα με τη διάρκεια που θα επιλεγεί, έως και το 3%.

Από την άλλη πλευρά, η τράπεζα προχώρησε σε νέες μειώσεις στα επιτόκια των κλιμακίων για ποσά από 30.000 ευρώ και πάνω, σε όλα σχεδόν τα προϊόντας της.

Πλέον, σε ετησιοποιημένη βάση κανένα προϊόν δεν προσφέρει απόδοση υψηλότερη του 4%, ενώ τα καλύτερα επιτόκια εντοπίζονται στα προγράμματα με διάρκεια 3 μηνών και ακολουθούν οι 6 μήνες, οι 12 μήνες και οι 24 μήνες.

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας και να συγκρίνετε όλα τα προϊόντα τόσο της Eurobank όσο και των υπολοίπων τραπεζών, με το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.