A- A+
Πανελλήνια κάρτα Υγείας με 59 ευρώ το χρόνο - Όλες οι δωρεάν παροχές και οι εκπτώσεις

Πρόσβαση στην ιδιωτική περίθαλψη μόνο με 59 ευρώ το χρόνο μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι ενήλικες με την Πανελλήνια Κάρτα Υγείας.

Στην τιμή των 59 ευρώ το χρόνο αν πρόκειται για 1 άτομο ή των 70 το χρόνο αν πρόκειται για οικογένεια με έως 5 μέλη, η κάρτα σας εξασφαλίζει:

- 50% Έκπτωση Στις Οδοντιατρικές Πράξεις & Δωρεάν Καθαρισμός Δοντιών

-  8 ΔΩΡΕΑΝ Checkup Τον Χρόνο Για Κάθε Μέλος / Ασφαλισμένοι: Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις με μηδενική συμμετοχή, Ανασφάλιστοι: Διαγνωστικές Εξετάσεις με 15% Συμμετοχή

- ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες επισκέψεις με ραντεβού σε ιατρούς μεγάλων ιδιωτικών κλινικών

- Ολοκληρωμένη πρωτοβάθμια περίθαλψη μόνο σε κορυφαίους παρόχους υγείας: Euromedica, Ερρύκος Ντυνάν, Διάγνωση, ΙΑΣΩ Παίδων, Affidea, Doctor s Hospital.

Ερωτήσεις - απαντήσεις για το πρόγραμμα

1. Ερώτηση: "Είμαι ενεργά ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ. Γιατί χρειάζομαι το Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας;"

Απάντηση: Οι ενεργά ασφαλισμένοι κάτοχοι του Πανελλήνιου Προγράμματος Υγείας είναι εξαιρετικά προνομιούχοι γιατί έχουν 100% απαλλαγή της συμμετοχής τους σε εξετάσεις έως 2000€. Επιπρόσθετα, έχουν πρόσβαση σε όλες τις δωρεάν παροχές που προσφέρονται, όπως ετήσιο check up, καθαρισμό δοντιών κλπ

2. Ερώτηση: "Δεν εργάζομαι αυτή την περίοδο και δεν έχω  ασφάλεια υγείας. Μπορώ να ενταχθώ στο πρόγραμμα; Θα έχω πρόσβαση σε ειδικά προνόμια;"

Απάντηση: Φυσικά και μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα! Αποκτάτε αυτομάτως τις δωρεάν παροχές που έχουν και οι ασφαλισμένοι, ενώ ταυτόχρονα σας δίνετε πρόσβαση σε εξετάσεις και κλινικές επισκέψεις στους 3200 ιδιώτες ιατρούς του δικτύου μας με εκπτώσεις που αγγίζουν το 80% επί των αρχικών τιμών!

3. Ερώτηση:" Έχετε ειδικές τιμές/εκπτώσεις και για οδοντιατρικές εργασίες;"

Απάντηση: Φυσικά!  Στο δίκτυο του Πανελλήνιου προγράμματος υγείας  συμμετέχουν έμπειροι οδοντίατροι αλλά και μεγάλα πολυοδοντιατρεία σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα όπου οι πελάτες μας επωφελούνται εκπτώσεις έως 50%.

4. Ερώτηση: "Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κλείσω ένα ραντεβού ή για να μάθω τις παροχές που δικαιούμαι;"

Απάντηση:  Με ένα απλό τηλεφώνημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης μελών του Πανελλήνιου Προγράμματος Υγείας, εξυπηρετήστε άμεσα από τα εξειδικευμένα στελέχη, που θα επεξεργαστούν το αίτημά σας και θα οργανώσουν τα ραντεβού σας  με γνώμονα την ποιότητα, την ταχύτητα και την οικονομία.