A- A+
Online ασφάλιση κλοπής για το πορτοφόλι και το σπίτι από την Τράπεζα Πειραιώς - Οι καλύψεις
Δύο ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν τον κίνδυνο κλοπής του πορτοφολιού σας και του περιεχομένου της κατοικίας σας, μπορείτε πλέον να αποκτήστε online μέσω της winbank της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία «e-nsurance Online ασφάλιση» και τα δύο ασφαλιστικά προγράμματα Secure Wallet ή και My Home Content, της ERGO Ασφαλιστικής.

Οι παροχές

Η αγορά τους γίνεται χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας. Οι βασικές καλύψεις περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Secure Wallet

Περιλαμβάνει ασφάλιση προσωπικών αντικειμένων, όπως τσάντα, κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα κ.α, ταυτόχρονα με την κλοπή ή απώλεια της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Το ετήσιο κόστος ανέρχεται σε 25 ευρώ.

Πληροφορίες

  • My Home Content

Πρόγραμμα προστασίας του περιεχομένου της μόνιμης κατοικίας σου

Με την ολοκλήρωση της αγοράς το συμβόλαιο αποστέλλεται στο e-mail σου. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα online εξυπηρέτησης με την αποστολή email στην διεύθυνση winbank@ergohellas.gr, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σου σε κατάστημα της Τράπεζας.

Το ετήσιο κόστος ανέρχεται σε 85 ευρώ.

Πληροφορίες

Πώς θα το αποκτήσεις

Με 3 απλά βήματα, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking:

1. Ενημερώνεσαι μέσω winbank για τα χαρακτηριστικά των δύο ασφαλιστικών προγραμμάτων της ERGO Ασφαλιστικής που σου προτείνει η Τράπεζα Πειραιώς.

2. Εφόσον ενδιαφέρεσαι για το προϊόν, καταχωρείς τα απαραίτητα στοιχεία για την ασφάλιση και ολοκληρώνεις την αγορά σου.

3. Παραλαμβάνεις το συμβόλαιο στο e-mail σου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.