A- A+
Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση της Alpha Bank και της Emporiki Bank - Τι αλλάζει για τους πελάτες τους
Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας με τα αντίστοιχα της Alpha Bank το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Πώς θα εξυπηρετούνται οι πελάτες της Emporiki.

Η ενοποίηση αφορά στα συστήματα καταθέσεων, καρτών, ανοιχτών δανείων και λογαριασμών υπεραναλήψεως, καθώς και στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της πρώην Εμπορικής Τραπέζης.

Aπό την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες της ενιαίας πλέον τράπεζας θα πραγματοποιούν τις ανωτέρω συναλλαγές τους, με κοινό πληροφοριακό σύστημα και διαδικασίες, στα περισσότερα από 1.100 διαφορετικά σημεία εξυπηρετήσεως της Alpha Bank, σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι οι Πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από την ενιαία Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως της Alpha Bank στα τηλέφωνα 801 11 326 0000 (από σταθερό και κλήσεις από την Ελλάδα) και +30 210 326 0000 (από κινητό και κλήσεις από το εξωτερικό).

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, οι πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking αντιστοίχως.

Από την ίδια ημέρα η υπηρεσία Μαζικών Πληρωμών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης (Emporiki e-business pay) εντάχθηκε στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων της Alpha Bank.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της πρώην Εμπορικής Τραπέζης (Emporiki Secure e-Commerce) εντάχθηκε στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων της Alpha Bank την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013.

Αναλυτικές οδηγίες για όλα τα προϊόντα της πρώην Εμπορικής Τράπεζας