A- A+
Ολοκληρώνεται η εναρμόνιση των προϊόντων ΤΤ και T Bank - Όλες οι αλλαγές
Σε ενημέρωση των πελατών της πρώην T Bank προβαίνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σχετικά με τις μεταβολές σε υφιστάμενα προϊόντα της πρώην τράπεζας, στο πλαίσιο της ευθυγράμμισης των λειτουργιών και της ομογενοποίησης των προϊόντων της με του ΤΤ.

Συγκεκριμένα, παραμένουν σε ισχύ οι λειτουργίες των πιστωτικών καρτών της πρώην T Bank, όπως η χρήση τους για αγορές ή/και ανάληψη μετρητών από το πιστωτικό όριο και η αυτόματη εξόφληση του λογαριασμού, με τους ισχύοντες όρους.

Για την ανάληψη μετρητών από συνδεδεμένο/-oυς καταθετικό/-oύς λογαριασμό/-oύς που τηρούνται στην πρώην T Bank, παρέχεται η χρεωστική κάρτα T Bank Debit VISA με τεχνολογία Chip & PIN για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές, δεδομένου ότι από 2 Ιουλίου 2012 οι πιστωτικές κάρτες της πρώην T Bank δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις αναλήψεις αυτές.

Αλλαγές στις καταθέσεις

Επίσης από 2 Ιουλίου 2012, τροποποιούνται το επιτόκιο και τα επιμέρους χαρακτηριστικά όλων των υφιστάμενων καταθετικών λογαριασμών της πρώην T Bank, κατ΄ αντιστοιχία των λογαριασμών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (απλός ταμιευτηρίου σε ευρώ και ξένο νόμισμα, τρεχούμενοι σε ευρώ, μισθοδοσίας σε ευρώ και όψεως σε ευρώ και ξένο νόμισμα), όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου www.ttbank.gr.

Τέλος, η βάση υπολογισμού των πιστωτικών τόκων για τις νέες προθεσμιακές καταθέσεις σε Ξένο Νόμισμα και για τους λογαριασμούς πρώτης ζήτησης σε Ξένο Νόμισμα (που διατίθεντο από την πρώην T Bank έως και 6/3/2012), θα είναι οι πραγματικές ημέρες της κατάθεσης και το έτος των 365 ημερών.

Η παραπάνω αλλαγή τίθεται άμεσα σε ισχύ για τις νέες προθεσμιακές καταθέσεις σε Ξένο Νόμισμα, ενώ για τους λογαριασμούς πρώτης ζήτησης σε Ξένο Νόμισμα (που διατίθεντο από την πρώην T Bank έως και 6/3/2012), θα ισχύσει από την 2α Ιουλίου 2012.

Για τη διευκόλυνση των πελατών οι μεταβολές αυτές θα είναι αναρτημένες από 02/05/2012 σε όλα τα Καταστήματα της πρώην T Bank καθώς και στις ιστοσελίδες www.ttbank.gr και www.tbank.com.gr.