A- A+
Όλες οι προσφορές επιβράβευσης για τα εορταστικά ψώνια - Διαβάστε πριν αγοράσετε!

Προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τις αγορές των εορτών έχουν ενεργοποιήσει οι τράπεζες και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για κατόχους χρεωστικών, προπληρωμένων και πιστωτικών καρτών.

Με τον τρόπο αυτό κάνετε τα ψώνια σας για την περίοδο των εορτών και κερδίζετε ενισχυμένη ανταμοιβή στην κάρτα σας, την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές.

Έτσι, οι συναλλαγές με κάρτα των Χριστουγέννων σας δίνουν πίσω στην ουσία πραγματικό χρήμα, μιας και η εξαργύρωση σημαίνει επόμενες αγορές με έκπτωση ή πληρώνοντας καθόλου.

Για παράδειγμα, με αγορά δώρων σε συγκεκριμένη αλυσίδα αξίας 500 ευρώ, κερδίζετε 50 ευρώ για αγορές στο σούπερ μάρκετ ή για να γεμίσετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας.

Δεν είναι και λίγα... Για το λόγο αυτό πριν κάνετε την οποιαδήποτε αγορά, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλης αξίας, τσεκάρετε τις επιλογές ενισχυμένης επιβράβευσης της τράπεζας που έχει εκδώσει την κάρτα σας.

Όλες οι ενεργές προσφορές

Για να σας βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε όλες τις προσφορές που έχουν ενεργοποιήσει οι τράπεζες για τις επόμενες εβδομάδες στον ακόλουθο οδηγό, ο οποίος θα ανανεώνεται συνεχώς.

Πρόκειται για τις εξής:


ADVERTISEMENT



Αυτή τη στιγμή αν επιλέξουμε στην κατηγορία δαπάνης «Προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης» εμφανίζονται τα ακόλουθα αποτελέσματα: