A- A+
Οι προσφορές επιβράβευσης έως 20% για αγορές με κάρτα που λήγουν μέχρι τη Δευτέρα

Λήγουν τις επόμενες ώρες αρκετές προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης, που μπορεί να φτάσει έως και το 20%, αν πληρώσετε με την κάρτα σας. Η πλήρης λίστα των επιχειρήσεων ανά τράπεζα.

Πρόκειται για ανταμοιβή που δίνεται σε επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα σχετιζόμενα με τις συνήθεις δαπάνες της περιόδου. Δηλαδή κυρίως για σχολικά είδη, φοιτητικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Όλες οι προσφορές

Αναλυτικότερα, μέχρι και τη Δευτέρα 20/9 λήγουν οι ακόλουθες προσφορές:

  • Eurobank - €πιστροφή

* Pharma PLUS: Για αγορές έως 18/9 στο Δίκτυο Φαρμακείων Pharma PLUS, κερδίζετε το 5% της αξίας κάθε συναλλαγής σε ευρώ €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για υφιστάμενους και νέους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app. Δεν ισχύει για αγορές φαρμάκων.



Εθνική - go4more

* ΓΕΡΜΑΝΟΣ - COSMOTE: Έως και 18/09 κερδίζετε 80 πόντους ανά 1 ευρώ ή 20% ανα συναλλαγή στις αγορές laptops, αξίας 399 ευρώ και άνω.


* Μουστάκας: Έως και 18/09 κερδίζετε 40 πόντους ανά 1 ευρώ ή 10% ανά συναλλαγή σε κατάστημα Μουστάκας ή στο moustakastoys.gr.


* Notos: Έως και 18/09 κερδίζετε 40 πόντους ανά 1 ευρώ ή 10% ανά συναλλαγή στα πολυκαταστήματα Notos αλλά και στο notos.gr.


* ΙΚΕΑ: Έως και 18/09 κερδίζετε 40 πόντους ανά 1 ευρώ ή 10% ανά συναλλαγή σε ένα κατάστημα IKEA ή στο ikea.gr.



  • Τράπεζα Πειραιώς - yellow

spitishop.gr: Για αγορές έως και 20/9 στο spitishop.gr, κερδίζετε διπλάσια επιβράβευση yellow στις αγορές εξοπλισμού για το φοιτητικό σπίτι.

Το κέρδος σας ανέρχεται σε 10 yellows ανά 1 ευρώ αγορών ή 2% για αγορές με πιστωτικές ή/και προπληρωμένες κάρτες και σε 4 yellows ή 0,8% με χρεωστικές κάρτες.

Προσοχή! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατεβάσετε στο κινητό σας το yellow app και να το συνδέσετε με την κάρτα σας.