A- A+
Oι νέες καλοκαιρινές προσφορές επιβράβευσης στις αγορές με κάρτα - Όφελος ως 20%!

Πλειάδα προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης έχουν ενεργοποιήσει τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες για τους κατόχους των καρτών τους, που μπορούν να κερδίσουν ως 20% ανά συναλλαγή.

Πρόκειται για προσφορές προσαρμοσμένες στην εποχή, δηλαδή αφορούν δααπάνες που σχετίζονται κατά βάση με τις εφετινές διακοπές, ενώ ενισχυμένο όφελος δίνουν και για πληρωμές σε συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.

Μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις προσφορές επιβράβευσης με το online εργαλείο του Moneyonline.

Όλες οι νέες καμπάνιες

Αναλυτικότερα, οι νέες προσφορές ανά τράπεζα είναι οι εξής:

€πιστροφή - Eurobank

  • Marks & Spencer

Καλοκαιρινές αγορές με 10% €πιστροφή από 01.07.2021 έως και 10.07.2021 σε καταστήματα Marks & Spencer και στο marksandspencerfood.gr


go4more - Εθνική Τράπεζα

  • Πολυκαταστήματα attica

Εξαργυρώστε τους go4more πόντους σας στα πολυκαταστήματα attica και κερδίστε επιπλέον 20% στο ποσό της εξαργύρωσης από 01/07 έως και 15/07. Ουσιαστικά έχετε 20% έκπτωση στους go4more πόντους που εξαργυρώνετε.

  • Car’Nmotion

Ενοικιάσεις ΙΧ στην Car’Nmotion με όφελος 10% σε go4more πόντους από 1/7 έως 31/7 με δώρο πλήρη ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Κάντε κράτηση από 1/7 έως και 23/7 για τη διαμονή σας στις διακοπές από το ekdromi.gr και κερδίστε το 15% της αξίας της σε go4more πόντους, αλλά και μια διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

  • Minoan Lines

Ταξιδέψτε Κρήτη και Κυκλάδες και κερδίστε το 5% της αξίας των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε go4more πόντους στις κρατήσεις από 1/7 έως και 31/7


yellow - Τράπεζα Πειραιώς

  • Σούπερ μάρκετ μασούτης

Διπλάσια yellows στα σούπερ μάρκετ μασούτης, με το yellow app, στις αγορές από 1/7 έως και 31/7, εάν είστε ή θα γίνετε χρήστης του yellow app.

Το όφελος ανέρχεται σε 4% της αξίας κάθε συναλλαγής με πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες και σε 2% με χρεωστικές κάρτες yellow.

  • Ακτοπλοϊκά / σινεμά

Οι χρήστες του yellow app θα κερδίζουν έως και τις 31/7:

- 50 yellows ανά 1 ευρώ ή το 10% της αξίας της συναλλαγής σας, με αγορά εισιτηρίων από οποιονδήποτε κινηματογράφο και

 - 25 yellows άνά 1 ευρώ ή 5% της αξίας της συναλλαγής σας, με αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από οποιαδήποτε εταιρεία.

  • Max Stores

Κερδίστε το 20% της αξίας κάθε συναλλαγής σας έως και τις 28/7, εφόσον είστε ή θα γίνετε χρήστης του yellow app.