A- A+
Όλες οι καλοκαιρινές προσφορές των πιστωτικών καρτών για να κάνετε τις διακοπές φθηνότερες
Καλοκαιρινές προσφορές έχουν λανσάρει οι τράπεζες στις πιστωτικές κάρτες μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που είναι σε ισχύ, δίνοντας τη δυνατότητα μείωσης των εξόδων των διακοπών.

Οι τράπεζες παρέχουν κίνητρα στους πελάτες τους να προτιμήσουν αντί μετρητών, να πληρώσουν τις δαπάνες του καλοκαιριού με την κάρτα τους.

Είτε με τη μορφή έκπτωσης ή με τη μορφή επιστροφής μετρητών ή ακόμη και με άτοκες δόσεις, οι τράπεζες παρέχουν την ευχέρεια στους πελάτες τους να ελαφρύνουν τον προϋπολογισμό των διακοπών τους.

Αυτό είναι εφικτό μέσω των προγραμμάτων ανταμοιβής που έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά για τους κατόχους των πιστωτικών και χρεωστικών τους καρτών.

Οι νέες προσφορές

Εκτός από τα προγράμματα επιβράβευσης που είναι σε ισχύ όλο το χρόνο οι τράπεζες έχουν λανσάρει ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες τις ακόλουθες προσφορές:

* Citi Platinum: Οι αγορές κάνουν πιο φθηνά ταξίδια - αναψυχή

* Eurobank: Καλοκαιρινή επιστροφή μετρητών 30% με τις κάρτες της

* Όλες οι προσφορές για να βάλετε φθηνότερη βενζίνη για τις διακοπές

* Κάρτες Citi: 3 άτοκες δόσεις για τις διακοπές όπου και αν πάτε

* Διαμονή έκπληξη στο Costa Navarino με κάρτες Mastercard

* Alpha MasterCard: Κερδίστε ταξίδι στο Παρίσι με τις αγορές

* Δωρεάν cocktails στο Island με Premium κάρτες της Mastercard

* Επιστροφή έως 20% σε ξενοδοχεία με όλες τις κάρτες Eurobank


Η επιβράβευση

Τα προγράμματα επιβράβευσης που ισχύουν ανά τράπεζα είναι τα εξής:

  • Εθνική Τράπεζα

Μέσω του προγράμματος Go National θα επιβραβεύσει τους κατόχους των πιστωτικών καρτών που θα τις χρησιμοποιήσουν για τις διακοπές τους.

Ειδικότερα, μέσω του «Ταξίδια go» οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να κερδίσουν άμεση επιστροφή μετρητών στους ταξιδιωτικούς οργανισμούς Travel Plan, Joy Tours, Pyramis, Cosmorama.

Επιπλέον, με το «Εστιατόρια go» μπορούν να κερδίσουν έως 20% έκπτωση σε επιλεγμένα εστιατόρια. Παράλληλα, για τα έξοδα κίνησης, τα πρατήρια Shell και ΕΚΟ προσφέρουν σε κάθε αγορά καυσίμων επιστροφή μετρητών 3%.

  • Alpha Bank

Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus και τις συνεργασίες της με χιλιάδες επιχειρήσεις, μπορεί να δώσει λύσεις και για τις διακοπές.

Οι κάτοχοι των καρτών της τράπεζας συλλέγουν πόντους με όλες τις αγορές τους, ανεξάρτητα από το πού θα πραγματοποιηθούν, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν στη συνέχεια αποκτώντας προϊόντα και υπηρεσίες από τις συνεργαζόμενες με την τράπεζα επιχειρήσεις.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μεγάλες εταιρείες από πολλούς κλάδους. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνει εξαργύρωση των πόντων για αγορά εισιτηρίων στην Aegean, για καύσιμα στην BP, αλλά και για την απόκτηση τουριστικών πακέτων σε επιλεγμένα πρακτορεία ταξιδιών.

  • Τράπεζας Πειραιώς

Οι πιστωτικές κάρτες της τράπεζας προσφέρουν σε όλους τους κατόχους τους επιστροφή μετρητών 5% για κάθε αγορά στα επιλεγμένα πρατήρια AVIN έως και το τέλος του καλοκαιριού στις 31/8.

Πρόκειται για το πρόγραμμα επιβράβευσης WIN FOR YOU. To ποσό της επιστροφής θα εμφανίζεται στον λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας.

  • Eurobank

Εκτός από τις ειδικές συνεργασίες στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης «Επιστροφή» με εταιρείες όπως η Olympic Air και με τουριστικά πρακτορεία, λάνσαρε μία ειδική προσφορά σε συνεργασία με ξενοδοχεία.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα «Επιστροφή Hotels» επιστρέφει έως και 20% σε ευρώ σε περισσότερα από 400 ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα.

Η τράπεζα δημιούργησε ένα μεγάλο δίκτυο με προορισμό το βουνό ή τη θάλασσα. Πληρώνοντας με κάρτα Eurobank, συγκεντρώνονται ευρώ, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν στο επόμενο ταξίδι ή σε αγορές σε οποιαδήποτε από τις 5.000 επιχειρήσεις του δικτύου του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Μπορείτε να βρείτε την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει με το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.