A- A+
Αυτοκίνητο όπως καρτοκινητό - Ο νέος τρόπος για να έχετε μεταφορικό μέσο όποτε το θέλετε

Ένας νέος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου, χωρίς να το αγοράσετε, με δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής του ακόμη και κάθε μήνα, είναι πλέον διαθέσιμος.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εταιρείας Avis, η οποία προσφέρει την υπηρεσία Switch, που αποτελεί ένα νέο τρόπο να έχετε αυτοκίνητο εύκολα, ευέλικτα και οικονομικά, χωρίς δεσμεύσεις για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Αυτοκίνητο με συνδρομή

Ο πελάτης γίνεται συνδρομητής στην υπηρεσία Switch by Avis και αποκτά πρόσβαση σε ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων, όταν το θελει και για όσο το θέλει.

Επιλέγει την κατηγορία του οχήματος που τον ενδιαφέρει χωρίς τη δέσμευση ενός μακροχρόνιου συμβολαίου, αλλά μέσω της μηνιαίας συνδρομής του.

Η συνδρομή μπορεί να καλύπτει τα πάντα πλην της βενζίνης. Δηλάδή υπάρχει απαλλαγή από δαπάνες χρήσης, τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών.

Επιπλέον, παρέχονται οι ακόλουθες υπηρεσίες, που περιλαμβάνονται στη συνδρομή:

  • Μικτή Ασφάλεια
  • Service αυτοκινήτου
  • Οδική Βοήθεια
  • Δυνατότητα Upgrade Κατηγορίας
  • Δυνατότητα Αλλαγής μοντέλου οχήματος
  • Δυνατότητα Παράδοσης στον χώρο σας

ADVERTISEMENT

Η διαδικασία εγγραφής

Μπορείτε να γίνεται συνδρομητής online. Κατά τη διαδικασία εγγραφής χρειάζονται δίπλωμα οδήγησης και μια κάρτα πληρωμής για τη δημιουργία του προσωπικού Switch λογαριασμού.

Σε επόμενο βήμα επιλέγετε την κατηγορία αυτοκινήτου και την περίοδο που το χρειάζεστε και κάνετε κράτηση online.

Για ένα μήνα, για δύο, για όσο θέλετε. Παράλληλα διαλέγετε τα προνόμια που θελετε  μέσα από το Standard, Plus ή Full Pack.

Ακολούθως η εταιρεία θα ετοιμάσει το αυτοκίνητό σας και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο για να το παραλάβετε.


Ενδεικτικά παραδείγματα