A- A+
New entry στην ελληνική τραπεζική αγορά - Έρχεται η TBI Bank - Τί θα προσφέρει

Στην ελληνική αγορά εισέρχεται από το 2022 η fintech TBI Bank, που δραστηριοποιείται στην αγορά του «Αγόρασε Τώρα- Πλήρωσε Αργότερα» (Buy now, Pay later).

Από τις αρχές του νέου έτους, πελάτες και έμποροι στην Ελλάδα θα μπορούν να επωφεληθούν από τις πλήρως ψηφιακές λύσεις της TBI.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες

Σαν πρώτο βήμα, η τράπεζα θα προσφέρει σε συνεργαζόμενους εμπόρους, τόσο σε φυσικά καταστήματα, όσο και online, τη δυνατότητα οι πελάτες τους να αποκτούν προϊόντα και υπηρεσίες σε δόσεις.

Η αξιολόγηση του κάθε αιτήματος δανειοδότησης θα γίνεται άμεσα, τη στιγμή της αγοράς, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ολοκλήρωση της συναλλαγής εκείνη τη στιγμή.

Ακολούθως, μέσα στο 2022, η τράπεζα θα παρουσιάσει και τα γενικά προγράμματα δανειοδότησής της, αλλά και την καινοτόμα κάρτα ΝΕΟΝ.

Αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στους Έλληνες πελάτες online, μέσα από την εφαρμογή της TBI στο κινητό, την ιστοσελίδα της αλλά και τηλεφωνικά μέσω της Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών.

ADVERTISEMENT


Ποια είναι η TBI Bank

Η TBI Bank αυτή τη στιγμή προσφέρει τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα της σε εμπορικά καταστήματα και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τους πελάτες της στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Επιπλέον, η TBI χωρίς φυσική παρουσία βρίσκεται και σε 5 άλλες ευρωπαϊκές αγορές: Γερμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Δανία και Σουηδία.

Ως inclusive lender στο ψηφιακό τοπίο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η TBI διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εμπόρων συνεργατών, της τάξεως των 13.000 τόσο online όσο και σε φυσικά καταστήματα.

Διαθέτει δε, πελατολόγιο αποτελούμενο από 2.000.000 άτομα.