A- A+
Νέο ΤΤ: Στη Disneyland μέσω του «Μεγαλώνω»
Ένα ταξίδι στη Disneyland στο Παρίσι είναι το δώρο για δύο μικρούς τυχερούς δικαιούχους του αποταμιευτικού λογαριασμού «Μεγαλώνω» του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank.

Οι δύο τυχεροί κληρώθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού του λογαριασμού «Μεγαλώνω» ο οποίος διατίθεται αποκλειστικά μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank και του Δικτύου των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Τα παιδιά που κέρδισαν και θα ταξιδέψουν με τους συνοδούς τους στο Παρίσι, είναι καταθέτες στο κατάστημα του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank στο Ίλιον και στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολης.

Οι τυχεροί παρέλαβαν τα δώρα τους σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό στα ανωτέρω καταστήματα.

Τα χαρακτηριστικά

Ο λογαριασμός «Μεγαλώνω», με αποκλειστικούς δικαιούχους παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, προσφέρει μοναδικά οφέλη όπως:

• προνομιακό επιτόκιο από το πρώτο ευρώ

• δυνατότητα διπλασιασμού των αποταμιεύσεων του παιδιού από τη συμμετοχή του στις τακτικές κληρώσεις που συνδέονται με τις κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου ή ακόμα και τριπλασιασμού κατά τη διενέργεια της μεγάλης κλήρωσης το μήνα Οκτώβριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31/10)

• δώρο καλωσορίσματος τον πρώτο κουμπαρά του παιδιού.

Διαχρονικά το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank στηρίζει έμπρακτα την αποταμιευτική προσπάθεια της ελληνικής οικογένειας, συμβάλλοντας παράλληλα και στην καλλιέργεια της ιδέας της αποταμίευσης στις νέες γενιές ως κίνητρο και ως εφόδιο για την εκπλήρωση των μελλοντικών τους στόχων.

Σημειώνεται ότι μόνο για το 2014 το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προσέφερε €1.500.000 σε περισσότερα από 800 τυχερά παιδιά, μέσα από τις κληρώσεις του λογαριασμού «Μεγαλώνω».