A- A+
Νέες προθεσμιακές καταθέσεις από την Ελληνική Τράπεζα
Στη διάθεση τριών νέων προθεσμιακών καταθέσεων, διάρκειας 12 ή 18 μηνών, προχωρά έως και το τέλος Φεβρουαρίου η Ελληνική Τράπεζα, προσφέροντας αποδόσεις που φτάνουν ως και το 5%.

Πρόκειται για τρία καταθετικά προϊόντα που θα διατίθενται από τα καταστήματα της τράπεζας έως και τις 25/2/2011 και προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, που κυμαίνονται έως και το 5%.

Μέσω των λογαριασμών αυτών μπορούν να επενδυθούν ποσά που κυμαίνονται από 5.000 έως και 50.000 ευρώ.

======================================================================================

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Συγκρίνετε όλες τις προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ

======================================================================================

Αναλυτικότερα, οι τρεις νέες προτάσεις της Ελληνικής Τράπεζας είναι οι εξής:

α) ΕΛΛΗΝΙΚΗ SuperPlus 12

Πρόκειται για 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση με κλικακούμενο επιτόκιο που αυξάνεται κάθε δίμηνο για να ανέλθει έως και το 5%. Ο εκτοκισμός γίνεται κάθε μήνα και ο καταθέτης έχει τη δυνατότητα επιλογής της κεφαλαιοποίησης ή μη του τόκου.

Η συγκεκριμένη κατάθεση ισχύει για ποσά από €5.000 - €50.000. Η συνολική ετήσια απόδοση με μηνιαίο ανατοκισμό (κεφαλαιοποίηση) προ φόρου διαμορφώνεται σε 4,04% και χωρίς ανατοκισμό σε 3,97%.

Σημειώνεται ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κάνει ανάληψη του συνόλου των κεφαλαίων του χωρίς κόστος κάθε μήνα, κατά την επέτειο της κατάθεσης.

Τα επιτόκια του λογαριασμού προθεσμίας κλιμακώνονται ως εξής:

β) Ελληνική Μηνιαίου Εισοδήματος 12

Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση ετήσιας διάρκειας με μηνιαία καταβολή τόκων. Το ποσό της κατάθεσης μπορεί να κυμαίνεται από €5.000 - €50.000 και το επιτόκιό της διαμορφώνεται στο 4,00%. Πρόωρη ανάληψη επιτρέπεται, αλλά υπάρχει κόστος σύμφωνα με τους όρους και της προϋποθέσεις της σχετικής σύμβασης.

γ) Ελληνική Εισοδήματος 18

Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση 18μηνης διάρκειας με τρίμηνη καταβολή τόκων. Και σε αυτήν την περίπτωση το ποσό της κατάθεσης μπορεί να κυμαίνεται από €5.000 - €50.000. Το επιτόκιό της διαμορφώνεται στο 4,15%. Πρόωρη ανάληψη επιτρέπεται, αλλά υπάρχει κόστος σύμφωνα με τους όρους και της προϋποθέσεις της σχετικής σύμβασης.