A- A+
Νέες προσφορές για online ασφάλιση του ΙΧ σας - Εκπτώσεις ως 43% με το συμβόλαιο στο e-mail σας

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το λανσάρισμα προσφορών στην ασφάλιση ΙΧ, με τις εταιρείες να επιδίδονται σε μάχη τιμών προς όφελος των καταναλωτών.

Με δεδομένο ότι οι μετακινήσεις των οχημάτων λόγω των περιοριστικών μέτρων έχουν ελαχιστοποιηθεί αυτήν την περίοδο, δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες τους που μπαίνουν στον πειρασμό να μην ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους ή να επιλέξουν προγράμματα με λιγότερες καλύψεις.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες, αντιλαμβανόμενες το νέο περιβάλλον, αλλά και στο πλαίσιο της στρατηγικής τους για ανάδειξη του κοινωνικού τους προσώπου, προχωρούν συνεχώς σε νέες προσφορές στα προγράμματα ασφάλισης ΙΧ.

Οι νέες προσφορές

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Hellas Direct που χαρίζει τα ασφάλιστα ενός μήνα σε όλα τα συμβόλαια ΙΧ διάρκειας 120 ημερών και άνω.

Άλλο παράδειγμα είναι η Anytime, που εδώ και λίγες ώρες έχει αυξήσει την έκπτωση που προσφέρει αυτήν την περίοδο έως και το 25% στα συμβόλαια αυτοκινήτου, ενώ προσφορές ενεργοποίησε και για μοτοσυκλέτες.

Άλλες προσφορές που τρέχουν είναι οι εξής:

  • Interasco: Έκπτωση 22% για ασφάλιση αυτοκινήτου
  • UNIQUE: Προσωρινή έκπτωση -43% στα νέα συμβόλαια
  • ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ: Έκπτωση -15% στα νέα συμβόλαια έως 30/4

Με τον τρόπο αυτό ο Απρίλιος αναδεικνύεται σε ιδανικό μήνα για να ασφαλίσετε το όχημά σας, εφόσον η ασφάλεια του οχήματός σας λήγει σύντομα.

Μπορείτε μάλιστα να επιλέξετε από σήμερα πότε θα ξεκινήσει το νέο σας συμβόλαιο, ώστε να κλειδώσετε τις προνομιακές τιμές που δίνονται σήμερα.

Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα τα ασφάλιστρά σας σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Και για να μην ψάχνεστε δεκιά και αριστερά για προσφορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online υπηρεσία σύγκρισης τιμών της Insurancemarket και να κλείσετε online το νέο σας συμβόλαιο, το οποίο παραλαμβάνετε στο e-mail σας.