A- A+
Νέες προσφορές για αλλαγή παρόχου ρεύματος - Δώρο έως 100 ευρώ σε νέες συνδέσεις

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μάχη των προσφορών στην αγορά ρεύματος, με τους ιδιώτες παρόχους να δίνουν δώρα που μπορεί να φτάσουν έως τα 100 ευρώ σε νέους πελάτες.

Με την αλλαγή παρόχου, ειδικά αν είστε στη ΔΕΗ, που έχει και τις υψηλότερες χρεώσεις, το ετήσιο κέρδος σας, χωρίς καμία αλλαγή στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας δεν είναι και αμελητέο.

Για παράδειγμα, ένα νοικοκυριό τριών ατόμων, που κάνει κανονική χρήση ρεύματος όλη τη διάρκεια της ημέρας και καταναλωνει περί τις 2.300 kwh ανά 4μηνο, μπορεί να έχει όφελος έως και 300 ευρώ περίπου σε ετήσια βάση.

Σε σύγκριση δηλαδή με τη ΔΕΗ, που πρέπει να πληρωθεί κάθε δύο μήνες, το κέρδος μπορεί να φτάσει έως και τα 50 ευρώ ανά λογαριασμό, ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλεγεί.



Οι 5 καλύτερες προσφορές για αυτήν την κατανάλωση είναι οι εξής:

Δώρα σε νέους πελάτες

Επιπλέον, σε νέους πελάτες, οι ιδιώτες πάροχοι ρεύματος προσφέρουν εφάπαξ δώρα αυτήν την περίοδο, που μπορεί να φτάσουν έως και τα 100 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται ακόμη περισσότερο το κέρδος σας.

Κι αν δεν μπορείτε να καταλάβετε εύκολα ποιο πακέτο ενέργειας σας συμφέρει, αυτό πλέον είναι πολύ εύκολο.

Μπορείτε σε 1΄ να βρείτε τον φθηνότερο πάροχο ρεύματος και το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσω του energymarket.gr.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την τετραμηνιαία κατανάλωση ρεύματος και άμεσα θα έχετε στην οθόνη σας όλες τις προσφορές ρεύματος και το ετήσιο όφελός σας κατά περίπτωση.