A- A+
Νέα συνταξιοδοτικά προγράμματα από την International Life
Με 2 νέα συνταξιοδοτικά προϊόντα ενισχύει το προϊόντικό του χαρτοφυλάκιο ο Όμιλος International Life, με στόχο να δώσει τη δική του λύση στην αβεβαιότητα που κυριαρχεί αναφορικά με το μέλλον των συντάξεων στη χώρα μας.

Το πρώτο πρόγραμμα, το Inlife Εφάπαξ απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να εξασφαλίσουν εγγυημένο εισόδημα στο μέλλον και παρέχει εφάπαξ κεφάλαιο στη λήξη με το ανώτατο τεχνικό επιτόκιο της αγοράς, που σήμερα είναι 3,35%.

Λειτουργεί με εφάπαξ ασφάλιστρο και παρέχει επίσης δυνατότητα έκτακτων καταβολών, ενώ το βασικό του πλεονέκτημα είναι η εγγύηση που προσφέρει στην αποταμίευση.

Το δεύτερο πρόγραμμα, το Inlife Προνομιακή Σύνταξη, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους τωρινούς και μελλοντικούς πελάτες της εταιρείας, αποτελεί ένα καινοτόμο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα μηνιαίας καταβολής, με βασικό του χαρακτηριστικό τη συστηματική αποταμίευση, και το οποίο λειτουργεί με μεγάλη ευελιξία και διαφάνεια.

Σύνταξη στη λήξη του προγράμματος

Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός ικανού κεφαλαίου σύνταξης για τον ασφαλισμένο στη λήξη με περιοδικές και έκτακτες καταβολές.

Ο ασφαλισμένος επιλέγει το ασφάλιστρο που θέλει να πληρώνει κάθε μήνα και τη διάρκεια ασφάλισης του, ενώ υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης του ασφαλίστρου.

Η καινοτομία του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ότι παρέχει το δικαίωμα στον ασφαλισμένο να αναστείλει τις πληρωμές του, όταν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ουσιαστικά το πρόγραμμα αποτελεί μία προνομιακή επένδυση και λειτουργεί με ελάχιστο εγγυημένο επιτόκιο 3% για όλη τη διάρκεια της ασφάλισης.

Στη λήξη της ασφάλισης ο ασφαλισμένος εισπράττει τα συσσωρευμένα κεφάλαια, ενώ σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος (απώλεια ζωής ή Μόνιμη Ολική Ανικανότητα) στη διάρκεια ασφάλισης καταβάλλεται στους δικαιούχους ή στον ίδιο η αξία εξαγοράς.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος επισήμανε σχετικά:

«Στο πλαίσιο των εξελίξεων και της παρούσας δύσκολης συγκυρίας, ο Όμιλος International Life στοχεύει να δώσει λύση με δημιουργία πρωτοποριακών και ευέλικτων προϊόντων.

Τα 2 νέα συνταξιοδοτικά προϊόντα, το Inlife Προνομιακή Σύνταξη και το Inlife Εφάπαξ ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα, παρέχοντάς του ένα πρόσθετο εγγυημένο εισόδημα την περίοδο της συνταξιοδότησης.

Στόχος του Ομίλου μας είναι να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών του με ουσιαστικές λύσεις και να προσαρμόζεται συνεχώς στις αλλαγές της ελληνικής πραγματικότητας».