A- A+
Νέα πιστωτικά κάρτα από την Ελληνική Τράπεζα
Στη δημιουργία μίας νέας co-branded κάρτας με την εμπορική επωνυμία «CIRCLE» προχώρησε η Ελληνική Τράπεζα και η εταιρεία HOTEL EXPRESS INTERNATIONAL GREECE.

Στόχος της συνεργασία αυτής είναι η αύξηση των εργασιών της τράπεζας και η παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες των δύο εταιρειών. Η HOTEL EXPRESS INTERNATIONAL GREECE δραστηριοποιείται στο χώρο συμβουλευτικών υπηρεσιών τουριστικού ενδιαφέροντος.

Παρέχει χωρίς προμήθεια στα μέλη της τη δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες αυτές με την καλύτερη τιμολόγηση της αγοράς. Διατηρεί συνεργασία με πολυάριθμους ομίλους και ξενοδοχεία παγκοσμίως, αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες διοργάνωσης πολυτελών κρουαζιέρων. Προσφέρει επίσης προνομιακές τιμές σε εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, VIP services κ.ά.

Επιπλέον, η «CIRCLE» δημιούργησε και αναπτύσσει συνεχώς το πρόγραμμα Business Travel, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρείες. Με αξιοπιστία και απόλυτη εχεμύθεια, τα στελέχη και το προσωπικό των ενταγμένων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εταιρειών έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που παρέχονται στην αγορά.

Η νέα κάρτα «CIRCLE» υποστηρίζεται με την νέα τεχνολογία chip & pin, καθώς και με την υπηρεσία card alerts. Οι κάτοχοι της κάρτας που κάνουν συχνή χρήση αυτής, επιβραβεύονται επίσης με επιπλέον ωφελήματα. Το επιτόκιο της κάρτας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους κατόχους της να ενταχθούν στο πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου της τράπεζας, ένα από τα καλύτερα της ελληνικής αγοράς.