A- A+
Νέα καταστήματα για ηλεκτρονικές συναλλαγές προωθεί η Εθνική Τράπεζα
Tην ίδρυση και λειτουργία ενός νέου δικτύου καταστημάτων με την επωνυμία i-bank προωθεί η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με στόχο την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το εμπορικό σήμα i-bank αποτελεί την ολοκληρωμένη προσέγγιση της Εθνικής στις απαιτήσεις των πελατών για ταχύτατη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση μέσα από τα εναλλακτικά δίκτυα (internet banking, mobile banking, phone banking, ATM, APS).

Στα καταστήματα i-bank, πελάτες και μη της Εθνικής Τράπεζας θα ενημερώνονται για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν χρησιμοποιώντας έξυπνα και αποδοτικά τις υπηρεσίες που τους προσφέρει το i-bank, ενώ θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να εκτελέσουν τις συναλλαγές τους μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Η πολυμορφικότητα και η πρωτοποριακή χρήση χώρων και τεχνολογιών αποτελούν βασικούς άξονες σχεδιασμού των καταστημάτων i-bank. Οι νέοι αλλά και όλοι όσοι αισθάνονται νέοι, θα βρουν ένα φιλικό χώρο ανταλλαγής απόψεων σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας και οικολογίας μέσα από την οργάνωση παρουσιάσεων και συζητήσεων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Η όψη των νέων καταστημάτων της τράπεζας

Μακέτα του νέου τύπου καταστήματοςΤο κατάστημα i-bank δε θα είναι μια απλή συγκέντρωση των εναλλακτικών δικτύων της τράπεζας σε ένα φυσικό χώρο. Περισσότερο μοιάζει με πολυχώρο που θα προσελκύει όλους όσους τους ενδιαφέρει μια άλλη οπτική του πως εκτελεί κάποιος τις τραπεζικές του συναλλαγές.

Οι χώροι που θα στεγάσουν τα πρώτα καταστήματα i-bank, δύο στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, έχουν επιλεγεί και το τελικό αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες τους με το φρέσκο σχεδιασμό και τα νέα δεδομένα που προσδίδει στο σύγχρονο προφίλ της Εθνικής Τράπεζας».

Σύμφωνα με τη Γενική Διευθύντρια Λειτουργιών της Εθνικής Τράπεζας, κ. Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, «η Τράπεζα με τα καταστήματα i-bank, τηρεί τη δέσμευσή της για τη συνεχή εξέλιξη των εναλλακτικών δικτύων και τη βελτίωση εξυπηρέτησης των πελατών μας, έρχεται πιο κοντά στη νεότερη γενιά, το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις ανάγκες του και προσφέρει μέσα από την τεχνολογία καινοτόμες λύσεις, φιλικές προς το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας».